Harmadik alkalom, harmadik hely

2019. Június 21.

Az érmelléki csapat idén is harmadik lett a Nyírbátorban rendezett focitornán.

 

Az elmúlt vasárnap harmadik alkalommal rendezte meg Nyírbátorban a helyi Bátor Old Boys (BOB) KSE a 40+ korosztálynak szóló kispályás focitornáját, melyre, a házigazdák mellé, további három gárdát hívnak meg. Ezek egyike hagyományosan az Érmellék nevet viselő csapat, mely első alkalommal meg is nyerte a tornát, tavaly a harmadik helyet sikerült elcsípni, idén pedig ez utóbbit ismételték meg, csupán egy góllal lemaradva a második helytől. A sportolók nem csak a minél jobb eredmény elérésének céljával kapkodták a lábukat, hanem, mert a meccseket műfüves pályán játszották, annak "talaja" pedig a rekkenő hőségben valósággal égette a játékosok talpát, még a cipőn keresztül is...

Az Érmellék nevet viselt csapat eredményei: 6-2-es vereség a Nyírség SE-től, 3-1-es győzelem Nyírgyulaj ellen és 1-1-es döntetlen a házigazda BOB KSE ellenében (utóbbi jobb gólarányával lett második), a végeredmény:1. Nyírségi SE (Nyírbátor), 2. BOB KSE (Nyírbátor), 3. Érmellék, 4. Nyírgyulaj.

Az érmihályfalvai (M), érsemjéni (S) és monospetri (P) tagok alkotta csapat tagjai, balról jobbra, álló sor: Solymosán István (S), Rácz Ede (M), Sütő Szabolcs (M), Takács Zsolt (P), Gyula Lehel (M), lent: Solymosán Ferenc (S), Csomós Gyula (M), Nagy Ferenc (érmihályfalvi gyökerű ömbölyi lakos), Nagy Norbert (M), Venkli Csaba (S).

   (Bihari Napló)További cikkek

Angol nyelvű bibliahét

2019. Június 21.

Június 24. és 27. között várják a gyerekeket.

(Illusztráció: meteoromania.ro)

Másodfokú viharriadó van az ország egyharmadában

2019. Június 24.

Újabb, felhőszakadásokra és viharokra figyelmeztető narancssárga, illetve sárga jelzésű figyelmeztetést bocsátott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Bihar megyére az elsőfokú érvényes.

A képen látható tömbházsor modernizálásához láthatnak hozzá

Nagy értékű beruházásokra szerződtek

2019. Június 21.

Két, a város infrastrukturális fejlődése szempontjából igen fontos finanszírozási szerződést irt alá Érmihályfalva polgármestere, Nyakó József az elmúlt napokban Kolozsváron.

"Hogy megtörténhetett vagy sem, bízzuk a fantáziánkra"

2019. Június 20.

Méltatás Boros József: Lidércfény a lápon című regényéről, dr. Péter Sándor, Sepsiszentgyörgyön élő könyvkiadó-vezető, író tollából.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: