Harmadszor pályáznak az országos döntőre

2020. Február 3.

Az érmihályfalvi Zelk Zoltán Általános Iskola, egyben a helyi Unirea SK U 12-es fiú labdarúgó csapata sorozatban harmadszor jutott a Tymbark Kupa megyeközi döntőjébe.

Archív fotó: a csapat tavaly Konstancán

Archív fotó: a csapat tavaly Konstancán

Szinte ugyanarról a csapatról beszélünk: tavaly előtt az U 10-es korosztályban, tavaly már az U 12-esek között (tehát az egy évvel idősebbek mezőnyében) jutott be a Tymbark Kupa országos labdarúgó tehetségkutató verseny döntőjébe az érmihályfalvi iskola, egyben a helyi sportklub csapata, Szabó Zoltán tornatanár-edző tanítványai pedig idén is túljutottak már a megyei selejtezőn.

A Tanfelügyelőség és a Román Labdarúgó-szövetség (RLSZ) közös szervezésében zajló tornán idén rekordnak számító 148 ezer (!) fiatal labdarúgót mozgatnak meg országosan, több korosztályban, lányokat és fiúkat egyaránt, tudtuk meg Szabó Zoltántól. Csapata a körzeti szakaszban Szalacs, Tarcsa és Székelyhíd ellen nyert, így jutottak el újra Margittára, a megyei döntőre.

Ott 7 csapat volt jelen, két csoportban. Az érmihályfalviak 5-0-ra legyőzték Belényest, 3-0-ra a nagyváradi Gojdu Líceumot, és 2-0-ra Keményfokot (Avram Iancu). Csoportelsőként a másik csoportelsővel, a hazai Margittával találkoztak a döntőben, melyet 0-0-ás eredmény után hétméteresekkel gyűrtek le. Készülhetnek tehát a megyeközi szakaszra, melyről az előző két évben továbbjutottak az országos döntőbe, melyen előbb Bukarestben, utóbb Konstancán lettek ötödikek.

Hogy idén hol találkoznak a tavaszi vakációhoz igazított időpontban Szatmár, Máramaros, Szilágy és Beszterce-Naszód megyék legjobbjaival, egyelőre nem tudni, de ők nagyon elszántak, hogy idén is eljussanak az országos döntőbe: Safta Cristian, Nagy Dávid (kapusok), Koczkás Armand, Pap Dávid, Bödő Efraim, Matei Ruben, Ilcas Sebastian, Szász Alex, Martin Kevin, Bodnár Patrik.  További cikkek

Amikor a civil összefogás kézzel fogható formát ölt

2020. Február 4.

Hihetetlen mennyiségű műanyagkupak gyűlt össze az érkörtvélyesi Ölyüs Noel családjának udvarán, amit hétfőn szállítottak el.

Tizenkettedszer vívtak "csülök csatát" Derecskén

2020. Február 4.

Az elmúlt vasárnap tartották meg a hagyományos, disznótoros főzőversenyt Derecskén, ahol Bihar megyei csapatoknak is bőven jutott az elismerésből. A Csülök Kupa nevű vándordíjat az érmihályfalvi csapat vehette át.

"Ez egy olyan tevékenység, mely megerősíti a diákok önbecsülését"

2020. Február 3.

Az idei tanévben az Érmihályfalvi 1-es számú Technológiai Líceumban elindult a Magyarországon méltán népszerű program, a Boldogságóra. Lakatos-Dienes Ilona magyartanártól tudunk meg részleteket.

Döntetlennel indítottuk a felkészülést

2020. Február 3.

Idei első edzőmeccsét játszotta vasárnap délben az Unirea a százholdi pályán. A következő szombaton lesz, Nagykárolyban.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: