Hazai környezetben készül az Unirea

2018. Augusztus 8.

Hét csapatot működtet a következő bajnokságban az Érmihályfalvi Unirea. A felnőtt együttes szombaton hazai pályán játssza következő edzőmeccsét.

 

Ahogyan arról beszámoltunk, a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Érmihályfalvi Unirea július közepén kezdte meg a felkészülést. Fele Attila klubelnök elmondta: heti négy alkalommal tart edzéseket a Muzsnay Zsolt - ifj. Fele Sándor edzőpáros. Eddig két edzőmeccset játszottak haza pályán (Hajdúszoboszlóval 1–1, Széplakkal 6–1), illetve kétszer léptek pályára Nyírábrányban, a helyiek majd a Szentmiklósi Toldy ellenében, mindkétszer nagy gólarányú győzelmet szerezve. Ami a keretet illeti, a múltkori információkhoz képest újdonság, hogy érkezett a csapathoz a támadó középpályás és csatár posztokon egyaránt bevethető Széles Tibor (legutóbb a Nagyváradi Dinamóban játszott), visszatért a Praszler stadion gyepére Fele Szabolcs, továbbá még több játékos is próbajátékon vesz részt (szeptember 3-ig tart az igazolási időszak).

Az augusztus 25-én kezdődő bajnokságig a következő edzőmeccseket játsszák: 11-én 18 órától a Mácsapusztai Unirea ellen hazai pályán; 15-én Nagykárolyban. Következő szombaton, 18-án Román Kupa-meccs lesz, egyelőre nem tudni hol és ki ellen, ahogyan egyelőre a bajnokság menetrendje sem ismert. Fele Attila hozzátette: a felnőtt és ifjúsági csapat mellett beíratták a bajnokságba a junior E, D és C csapatokat, mindezek mellett van két úgynevezett előkészítő csoport is, így összesen hét különböző korosztályú együttest működtetnek.

   (Bihari Napló)


További cikkek

Rómában jártak az egyházmegye ministránsai

2018. Augusztus 8.

A Ferenc pápával való találkozás képezte az eseménysorozat csúcspontját a váradi római katolikus egyházmegye (köztük az érmihályfalvi egyházközség) ministránsai számára, akik részt vettek Rómában a Ministránsok Nemzetközi Szövetsége (Coetus Internationalis Ministrantium – CIM) által szervezett zarándoklaton.

Meghívó a baptista közösségtől

2018. Augusztus 8.

Augusztus 15-én szerveznek programot.

Városunk küldöttsége az V. Hajdúk Világtalálkozóján

2018. Augusztus 7.

Konferencián és hagyományőrző katonai bemutatón vettek részt.

(Illusztráció)

Bárki köthet nyugdíjbiztosítást

2018. Augusztus 7.

Ettől az évtől bárki megkötheti a nyugdíjbiztosítási szerződést az állami nyugdíjpénztárral, hogy joga legyen a korhatárral történő nyugdíjaztatásra, vagy növelje a járulék mértékét.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: