Helyi edzőtáborral és meccsekkel készülnek

2019. Január 30.

Január 21-én kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra az Érmihályfalvi Unirea. A bajnokság kezdéséig egyhetes edzőtábort tartanak és öt edzőmeccset játszanak.

 

Hótaposó túrának is beillenének az Érmihályfalvi Unirea edzései, hiszen a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 3. helyén telelő és a tavaszi szezonjára készülő gárda a városszéli, százholdi pályán kezdte meg az alapozást, melyet mintegy 20-25 centis hó borít. Hétfői ottjártunkkor Muzsnay Zsolt és ifj. Fele Sándor edzők, illetve Szász Attila kapusedző "vezényelte" az átmozgató edzést, mint előbbi fogalmazott: az erőnlét az első, arra lehet aztán minden továbbit alapozni. Míg a 17 sportoló rótta a köröket (többen igazoltan hiányoztak), Fele Attila klubelnök elmondta: az ősszel szerepelt keretből biztosan távoznak a Jurcă testvérek, illetve Lazăr, visszatért a csapathoz (Hajdúszoboszlóról) Bacsó Attila szélső/csatár és Szkirkanics Ákos (Balmazújvárosból) kapus, érkezett a székelyhídi Boros János középpályás, illetve próbajátékon van a Mácsapusztai (Livada) Unireától az ugyancsak középpályás Paul Buda. 

Péntektől egy hetes helyi edzőtáborba vonul a csapat, ami azt jelenti, hogy napi két edzést tartanak a százholdi pályán, miközben este a helyiek hazamehetnek, az ingázókat a pálya melletti vendégházban szállásolják el. Nem könnyű edzőpartnert, még nehezebb meccsre alkalmas pályát találni ebben az időszakban, ennek ellenére eddig öt edzőmeccs tűnik biztosnak, de ezek az időjárástól is függnek: február 8-án 16 órától Fugyivásárhely ötödik ligás csapatát fogadják; február 12-én 19 órától Nyírbátorban Tasnád III.-ligás csapatával találkoznak; február 15-én Hajdúszoboszlón a hazaiak lesznek az ellenfelek; február 20-án Nagykárollyal csapnak össze, még nem tisztázott, ki lesz a házigazda; február 23-án 12 órától Hajdúszoboszlón Nyíradony ellen lépnek pályára. Ha a bajnokság esetleg nem kezdődik meg március 9-én, ahogyan a szövetség meghirdette, lehetséges, hogy a lista tovább bővül.

  (Bihari Napló)További cikkek

Utazási lehetőség újra a középiskolásoknak

2019. Január 30.

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából idén is utazási lehetőséget hirdet Kárpát-medencei középiskolásoknak a Rákóczi Szövetség.

(Illusztráció)

Marad az áram és a gáz ára

2019. Január 30.

A 2018/114-es sürgősségi kormányrendelet alkalmazásának folyományaként 2022-ig nem változik az áram és a földgáz ára a lakosság számára.

Modell akart lenni, a szakma meg is találta

2019. Január 29.

Az érmihályfalvi Nagy Andreát gyerekkora óta vonzotta a modellkedés és úgy lett azzá, hogy szó szerint a szakma talált rá: egy értő szempár fedezte fel az akkor kilencedikes lányt Szatmár forgatagában.

Bihar megyeiek az agráripari csúcsrendezvényen

2019. Január 29.

"Szép vagy, mint egy új traktor", hangzik a vicces bók, amit talán nem minden hölgy tud értékelni. Pedig ha látták volna azokat az erőgépeket, melyeket nemrég mi láttunk egy budapesti kiállításon, megváltozhatna a véleményük.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: