Hét nyolcadik osztály búcsúzik

2019. Június 6.

Szerda délután tartották a kultúrházban a nyolcadikosok búcsúünnepségét.

(Fotó: Facebook)

(Fotó: Facebook)

Ahogyan az már akár hagyománynak is nevezhető, a Zelk Zoltán Általános Iskola nyolcadikosainak búcsúztató ünnepségére olyan teltház volt szerdán délután a kultúrházban, hogy a későbben jövőknek lehetetlen volt bejutni a nézőtérre. A tumultus mellett másik kellemetlenség, hogy egy ideig áram sem volt, tehát világítás és hangosítás nélkül kezdődött meg az esemény, így mondta el a végzősöket búcsúztató beszédét Csengeri Csongor igazgató és Körmendi Gyula aligazgató. 
A VII. osztályosok nevében Orosz Panna (románul) és Gulácsi Kitti (magyarul) mondott búcsúztató beszédet. Az idei programban az volt az újítás, hogy a hetedikesek nem adtak elő a kultúrházban erre az alkalomra összeállított műsort, azt megtették már a délelőtt folyamán, amikor minden érintett osztályt a saját termében kerestek fel - ezzel a megoldással az volt a szándék, hogy az ünnepség ne húzódjon el időben.
Ezt követte a batyuk átadása, illetve azoknak a filmeknek a levetítése, melyeket a végzős osztályok életét bemutató fotókból állítottak össze. A búcsúzók nevében Puşi Amalia (románul) és Molnár Boróka (magyarul) mondott beszédet, majd a nyolcadikosok a Gaudeamus igitur... éneklése közepette vonultak ki az udvarra, ahol már vártak rájuk családtagjaik. 
A búcsúzó osztályok: VIII. A. - osztályfőnök Indrie Krisztina, VIII. B. - Iacob Bianca, VIII. C. - Boros Emőke, VIII. D. - Bokor János, VIII. E. - Szabó Zoltán, VIII. F. - Molnár Márta, VIII. G. - Kovács Brigitta.
(Az osztályok csoportképei ITT.)


További cikkek

Az érmihályfalvi Iskolaház gyerekei is jártak Csíksomlyón

2019. Június 6.

A Szent Ferenc Alapítvány gyerekotthonainak lakói is ott voltak a pápai szentmisén.

Szolgáltatások pünkösdkor

2019. Június 7.

A vízmű pénztára zárva lesz, a szemétszállító a megszokott program szerint dolgozik.

FELVÉTELI 2019

2019. Június 6.

AZ ÉRMIHÁLYFALVI 1. SZÁMÚ TECHNOLÓGIAI LÍCEUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓJA.

Új osztályok a líceumban

2019. Június 6.

A líceum értesítői környezetvédelmi (esti) és növényvédő-technikusi osztályok indításáról.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: