IV. Ifjúsági Fesztivál

2012. Július 17.

Immár negyedik alkalommal szervezték meg az ÉRMISZ-esek az Ifjúsági Napokat, július 13.-14. között. Munkájukat segítette Érmihályfalva Önkormányzata, az RMDSZ és a Communitas Alapítvány is.

 

              Kun Zsolt, Szabó Nándor és Gulácsi Gula Norbert  (fotó: Magyari Norbert)

 

Az első napot igazán nagyvonalú eseménnyel kezdték, ugyanis az érmihályfalvi és a Bihar megyei RMDSZ csapott össze labdarúgás terén a Praszler stadion pályáján. Szurkolók is szép számmal akadtak, és minden gólnál lehetett hallani örömkiáltásokat. Bár előbb a helyi RMDSZ csapata vezetett, végül az eredmény 8-7 lett a ,,Megyei RMDSZ” javára, így örömmel távozhattak a mérkőzésről, jelezve, hogy szívesen visszatérnek még hasonló eseményekre.


A humorban nem ismernek tréfát
A program tovább folytatódott a Kristály étteremben, ahová az Erdélyi Humorfesztivál két döntőse, Kun Zsolt és Szabó Nándor már korábban megérkezett, és jókedvűen elbeszélgettek rajongóikkal, minden szavukkal bizonyítva, hogy nem hiába jutottak el oda, ahol most tartanak. Persze ezt a fellépés során sem cáfolták meg, vérbeli stand up-os módjára állították össze és adták elő poénjaikat.
Ez már a IV. stand up comedy est volt, így nem csoda, hogy profi módon volt megszervezve. Akárcsak a tévés műsornak, az érmihályfalvi humorestnek is volt házigazdája, a helyi Gulácsi ,,Gula” Norbert személyében. Ő sem okozott csalódást, a legjobb úton halad, hogy megmutassa: az Érmellék fővárosa humor terén is megállja a helyét Erdély-szerte.


Sportrendezvények
A szombati programokat is a Praszler Stadion környékén rendezték meg, ugyanis erre a napra kizárólag sporteseményeket hirdettek a szervezők. Bár egy-két programot el kellett halasztani a következő rendezvényekre, mégis nagyon jó hangulatban folyt a lábtenisz-bajnokság és az asztaltenisz-bajnokság is, ez utóbbira ugyanis Székelyhídról is érkeztek jelentkezők.
Ezzel véget ért a rendezvénysorozat, de az ÉRMISZ már a következő eseményét szervezi, a második retró bulit – amely a Nyiló Akác Napokon nagy sikert aratott -, amire szeretettel várnak minden olyan szórakozni vágyót, aki betöltötte a 16. életévét. A rendezvény július 21-én lesz, este 10 órától, a belőpő pedig 5 RON.

 Szilágyi AdriennTovábbi cikkek

ÉRMISZ-köszönet

2012. Július 17.

Az ÉRMISZ vezetősége ezúton szeretné nyilvánosan is megköszönni a Faház DISCO megértését és azt, hogy önzetlenül támogatják rendezvényünket.

Móka-előadás lesz vasárnap

2012. Július 18.

A Móka színjátszó csoport július 22-én, vasárnap 20 órától mutatja be a helyi kultúrházban Móricz Zsigmond Égi madár című művét. Az előadás a Nyíló Akác Napokon tartott produkció ismétlése. A belépés ingyenes, adományokat elfogadnak.

Szombaton: Retro Disco

2012. Július 17.

Szombaton este 22 órától ismét retro disco lesz a "Gödörben". A belépő ára 5 lej.

Néptáncosaink Konyáron

2012. Július 16.

A Hajdú-Bihar megyei Konyáron az elmúlt hét végén - július 13-14-15 - tartották meg a XVI.Hagyományörző Napok és Aratóverseny fesztivált.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: