Ideiglenes igazgatót választottak

2012. Július 11.

Első rendes havi gyűlését tartotta Érmihályfalva új Helyi Tanács szerda délelőtt, melyen mintegy másfél tucat ügyet vitattak meg. Ezek egyike volt az Egészségügyi-Szociális Központ ideiglenes igazgatójának kinevezése.

 

Valójában most tanuljuk együtt a munka menetét, így senki ne habozzon, ha bármilyen kérdése van - intézett biztató szavakat a testülethez Nyakó József polgármester, amikor első gyűlését tartotta Érmihályfalva új Helyi Tanácsa. Kiss Imre tanácsos ülésvezetése mellett mintegy másfél tucat ügyről tárgyaltak, ezek egyike volt az Egészségügyi-Szociális Központ ideiglenes igazgatójának kinevezése, illetve a funkcióra szóló versenyvizsga megszervezése.

A témát az tette indokolttá, hogy a korábbi igazgató - Karsai Attila - alpolgármesteri tisztséget tölt be. A bizottsági javaslatot, miszerint az intézmény vezetését az átmeneti időszakban Pap Laura Márta töltse be, a tanácsosok egyhangúan elfogadták. Nevezett az intézményben dolgozik, szociális asszisztens munkakörben. A továbbiakban meg kellett nevezni két tanácsost, akik a testületet fogják képviselni abban a bizottságban, mely az igazgatói funkcióra kiírandó versenyvizsgát fogja lebonyolítani. Három javaslat hagzott el: Czeglédi Júlia, Krizsán Csaba és ifj.Bánházi Miklós. A titkos szavazáson - az iménti felsorolás sorrendjében - 3, 15 és 12 szavazatot kaptak a jelöltek, ennek értelmében utóbbi két tanácsos lesz tagja a bizottságnak.További cikkek

Piacbővítés. Piaci árak

2012. Július 12.

A Helyi Tanács elvi beleegyezését adta ahhoz, hogy új asztalsorral bővüljön az élelmiszerpiac. Csütörtök - piaci nap - lévén, néhány termény árát is lejegyeztük.

(Illusztráció: marosvasarhelyiradio.ro)

Áramszünet lesz szombaton

2012. Július 12.

Az Electrica cég székelyhídi központjától érkezett értesítés szerint július 14-én, szombaton reggel, illetve este is egy-egy órás áramszünetre lehet számítani.

RMDSZ-csapatok összecsapása

2012. Július 11.

A II. Érmihályfalvi Ifjúsági Napok keretében péntek délután 18 órától kerül sor a Praszler stadionban a helyi és a megyei RMDSZ csapatainak focimérkőzésére.

 Nyakó József polgármester

Vállalkozók érdeklődnek a Polgármesteri Hivataban

2012. Július 11.

Alig lépett hivatalba Érmihályfalva új önkormányzata, máris hírek kaptak szárnyra arról, hogy vállalkozások érdeklődnek a város iránt, munkahelyeket teremtenének. Nyakó József polgármestert kérdeztük a helyzetről.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: