Idén sem szűnik az érdeklődés a tűzifa iránt

2020. Május 22.

Június 2-tól lehet iratkozni a "falistára"

 

Amint arról korábban is tájékoztattuk önöket, 2019. őszén folytatódott a tűzifát igénylők kiszolgálása. Érmihályfalva városa 410 hektár erdőterület tulajdonosa. A teljes terület a Bihar Megyei Erdészeti Igazgatóság gondozásában van, a gazdálkodást a székelyhídi erdészeti kirendeltség végzi, utóbbiakra tartozik egy üzemterv szerinti kitermelés, ami az erdő érettségét és a szolgáltató termelési kapacitását veszi figyelembe.

A fa eladási árát 2015-től kezdődően a Helyi Tanács állapítja meg, illetve hagyja jóvá a kitermelhető mennyiséget a ROMSILVA főigazgatójának rendelkezése alapján. 

A 2019-es előjegyzési listán szereplő mintegy az 500 személyből, 148 személy maradt, akit a tavaszi kitermeléskor nem tudtunk kiszolgálni, velük folytatódik a lista 2020 őszen.

A feliratkozást a listára 2020, június 2-tól folytatjuk, 230 lej/köbméter és max. 5 köbméter/család, lakcímenként csak egy igénylés tehető le.

Akinek sürgős a tüzelő annak lehetőség kínálkozik ritkításra feliratkozni június közepétől, a kitermelési ára 180 lej/köbméter. 

Kérjük megértésüket, ugyanakkor ajánljuk mindenki figyelmébe, hogy mérlegelje a földgázzal történő fűtés lehetőségét, annak előnyeit, hiszen sokkal kényelmesebb és környezetkímélő, nem beszélve arról a torturáról, amivel a fa beszerzése jár.

A feliratkozottak listáját a félreértések elkerülése véget nyilvánossá tesszük a város web oldalán.

 

Sone Julianna

 További cikkek

Új színfolt a városi parkban

2020. Május 25.

A polgármester egy régi ígérete valósult meg Érmihályfalván

Tartálymosási és fertőtlenítési munkálatok, csütörtökön

2020. Május 26.

Az APA CANAL NORD VEST közleménye.

Dobogós lett iskolánk

2020. Május 18.

Miklos Éva tanárnő beszámolója

Víz és szennyvíz számlák kifizetése online

2020. Május 15.

2020 Május 1-től a víz és szenyvíz számlák kifizetése (SC Apa Canal Nord Vest SA ) elektronikus formában is elérhetőek a Pago telefonos aplikáció segítségével.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: