Időjárási előrejelzés február közepéig: lesz még tél

2018. Január 31.

Tavaszias idő várható a héten, csapadékra február 1-je után lehet ismét számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat január 29-e és február 11-e közötti időszakra vonatkozó előrejelzéséből.

 

A Bánságban és a Körösök vidékén a jelzett időszak első hetében az ilyenkor megszokottnál enyhébb idő várható, a nappali csúcsértékek 4 és 11 fok körül alakulnak, éjszaka -3, +3 fok várható. Ezt követően valamelyest lehűl az idő, és a hőmérséklet megközelíti a sokévi átlagot, azaz nappal 3 és 7, éjszaka -5 és -1 fok közötti értékekre lehet számítani. Jelentősebb mennyiségű csapadék február 1-je és 4- között, illetve 6-a és 9-e között hullhat.

Erdélyben a jelzett időszak első hetében az ilyenkor megszokottnál jóval enyhébb idő várható, a nappali csúcsértékek 2 és 8 fok körül alakulnak, éjszaka -5, -1 fok várható. Ezt követően valamelyest lehűl az idő, és a hőmérséklet megközelíti a sokévi átlagot, azaz nappal 1 és 5, éjszaka -8 és -5 fok közötti értékekre lehet számítani. Mérsékelt mennyiségű csapadék február 1-je és 4- között, illetve 6-a után hullhat.

Máramarosban a jelzett időszak első hetében az ilyenkor megszokottnál enyhébb idő várható, a nappali csúcsértékek 2 és 8 fok körül alakulnak, éjszaka -4, -2 fok várható. Ezt követően valamelyest lehűl az idő, és a hőmérséklet megközelíti a sokévi átlagot, azaz nappal 1 és 5, éjszaka -8 és -5 fok közötti értékekre lehet számítani. Mérsékelt mennyiségű csapadék helyenként az egész periódus alatt kialakulhat, de erre a legnagyobb valószínűséggel február 1-je és 4- között, illetve 6-a és 9-e között kerülhet sor.

  (maszol.ro)


További cikkek

A jobb szélen dr. Oláh József BÉKE-elnök, mellette Sillye Judit, Kovács Rozália, Boros József, Szilágyi Ferenc Hubart

Író-olvasó találkozó Margittán, érmihályfalvi meghívottakkal

2018. Február 1.

A Magyar Kultúra Ünnepének „utórezgéseként” író-olvasó találkozót tartottak szombaton a margittai Polgármesteri Hivatal konferenciatermében, a hivatalosan még be nem jegyzett Berettyó-menti és Érmelléki Közművelődési Egyesület (BÉKE) égisze alatt. Érmihályfalvi vendégeket fogadtak.

Megkezdődött a felmérés

2018. Február 1.

A lakosokat öt témában szólítják meg.

(Archív fotó)

Pályázat járdák öntésére, javítására

2018. Január 31.

Három utcán javítanának járdákat, illetve öntenének újakat, ha nyer a pályázat.

Tanulmányozható a költségvetés

2018. Január 30.

Tizenöt napig lehet megjegyzéseket, észrevételeket hozzáfűzni.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: