Irakiakat fogtak a határnál

2017. November 27.

Iraki állampolgárok akartak átjutni a határon Érmihályfalvánál.

 

Pénteken, november 24-én reggel, 7.30 óra körül az érmihályfalvi határrendészek néhány, a román-magyar határvonal felé közeledő személyre lettek figyelmesek. A hét személy közül kettő nő, kettő férfi és három kiskorú volt. A vizsgálatok alapján kiderült, hogy iraki állampolgárokról van szó, a felnőttek 19 és 28, a gyerekek 4 és 14 év közöttiek. Érmihályfalváig taxival utaztak, a határon gyalog szándékoztak átkelni, hogy a schengeni övezetbe jussanak. Eljárás indult ellenük illegális határátlepés szándéka miatt.


További cikkek

Hét perc alatt három gól nem volt elég

2017. November 27.

Volt itt minden, mint a búcsúban - talán így lehetne jellemezni az Unirea szombati meccsét. Egy valami mégsem volt: haza győzelem...

Kórustalálkozó a Szent László-emlékévben

2017. November 27.

Összesen tizennégy kórus vett részt szombaton Érmihályfalván, a Nagyváradi Római Katolikus Püspökség idei kórustalálkozóján. A hallottakat Böcskei László megyés püspök értékelte, okleveleket, emlékérmeket adva​ át a kórusvezetőknek.

Bábszínház: Kispipi és Kisréce

2017. November 24.

A Lilliput Társulat előadása szerdán lesz.

Három kórus a püspökladányi koncerten

2017. November 24.

A házigazda Csenki Imre Vegyeskar és a kecskeméti Aurin Leánykar mellett az érmihályfalvi Veres László Zsolt Városi Kórus volt a fellépője annak a koncertnek, amit az elmúlt hét végén tartottak Püspökladányban.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: