Jótékonysági előadások voltak a kultúrházban

2019. November 18.

Az érmihályfalvi Bartók Béla Művelődési Ház csoportjai is csatlakoztak az adományozók nagy és egyre csak gyarapodó közösségéhez.

 

Az érmihályfalvi Bartók Béla Művelődési Ház csoportjai is csatlakoztak azok nagy és egyre csak gyarapodó közösségéhez, akik hozzá akarnak járulni Ölyüs Noel gyógykezelésének költségeihez: jótékonysági előadásokat tartottak.

Szombaton este és vasárnap délután léptek fel a csoportok, első nap a Móka Színjátszó Kör, illetve a Nyíló Akác, az Apró Lábak és a Fürge Lábak néptánccsoportok, második nap a Syluette menettánccsoport, a Fusion, a Small Steps, a Forever Danc, a Silver Wings, a Fly Away, a Fresh Dance és a Turbó Dance tánccsoportok, a napot közös zumbázás zárta.

A szombati program előtt a szervezők nevében Szabó János elmondta: különleges alkalmaknak lehettünk részesei, amikor a csoportok a maguk eszközeivel szolgálják a nemes ügyet, mert segíteni jó. Tudják, hogy az összegyűlő pénz csak csepp a tengerben, de mutatja, hogy vannak, akik "segítenek vinni a keresztet a családnak". 

Adományokat a helyszínen elhelyezett urnákba lehetett tenni, össze is gyűlt több mint 10 ezer lej, amihez még várnak megígért összegeket olyanoktól, akik nem lehettek jelen, s a pénzt egyben utalják a közzétett bankszámlára.

A témához tartozik, hogy a helyi Városháza munkatársai is tartottak gyűjtést, melynek "eredményét" személyesen adták át a családnak.További cikkek

Várják az egykori osztálytársakat

Rendezvények a Piros Rózsa Egyesületnél

2019. November 18.

Az érmihályfalvi Piros Rózsa Közösségi és Kulturális Egyesület két eseményt is szervez a közeljövőben, melyre várja az érdeklődőket.

Keresztszentelés a Pásztorgazon

2019. November 19.

A régi helyére a múlt vasárnapra elkészült az új kereszt.

Jótékonysági focikupa volt Érsemjénben

2019. November 18.

Hat csapat vett részt az Összefogás Noelért Kupán.

"Születésnapot" ünnepeltek a kórusok Püspökladányban

2019. November 18.

Az érmihályfalvi városi kórus Püspökladányban járt, ahol barátaikkal ünnepelték az ottani kórus megalakulásának 30. évfordulóját.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: