Jótékonysági mozgalom: Civil szív

2018. November 29.

Az érmihályfalvi ifjúsági szervezet is közreműködik a VIDIFISZ jótékonysági mozgalmában, melyhez bárki csatlakozhat, lehetőségeihez mérten.

 

A Vidéki Ifjúsági Szövetség Civil szív elnevezéssel jótékonysági mozgalmat indít Bihar megyében. A szövetség célja 100 család megsegítése az ünnepek előtt.

Három héten át zajlik majd az adománygyűjtés, november 28. – december 19. között. Ez idő alatt nemcsak felajánlásokat várnak a mozgalom szervezői, hanem olyan családokról, személyekről kérnek tájékoztatást, akik olyan körülmények között élnek, hogy segítségre szorulnak. A gyűjtés során nemcsak tartós élelmiszereket gyűjtenek, hanem szívesen fogadnak bármilyen felajánlást: bútorokat, ruhákat, háztartási gépeket, tüzelőanyagot (amelyek elszállítását a szövetség vállalja), és nem utolsó sorban pénzbeli támogatást. Utóbbiakat a következő bankszámlaszámra lehet eljuttatni: RO26BTRLRONCRT0075555302 (Asociaţia Tinerilor Maghiari din Provincie, CIF 16594546, Sediu: Roşiori 265A, reprezentat Boda Gergely).

Létrehoztak egy Facebook-oldalt és egy online felületet, ahol jelezni lehet a felajánlott adományt, illetve azoknak, vagy annak a személynek a nevét és elérhetőségét, akit szeretnének támogatásban részesíttetni. Természetesen lesznek kijelölt helyek és időpontok, ahol akár személyesen is lehetőség lesz leadni az adományokat.

Bővebb tájékoztatás a Facebookon, a Civil-szív oldalon. Nem a mennyiség számít, mindenki olyan mértékben segít a nehéz helyzetben lévőkön, ahogy azt megengedheti magának.

A Vidéki Ifjúsági Szövetséghez eddig számos civil és ifjúsági szervezet, mozgalom csatlakozott már, de mindenki segítségét szívesen várják. A mozgalom partnerei:

- Margittai Ifjak Köre,

- Érmihályfalvi Ifjúsági Szervezet,

- Érbogyoszló polgármesteri hivatala,

- Monospetri és Apátkeresztúri Ifjúsági Szervezet.

A szövetség elérhetőségei: vidifisz@gmail.com, tel.: 0756–319–314.


További cikkek

Karácsonyi jótékonysági vásár

2018. November 29.

A Bonitas Speciális Oktatási Központ támogatása a cél.

Karbantartás a vízhálózaton, csütörtökön

2018. December 3.

December 13-án, csütörtökön karbantartási munkát végeznek az ivóvízhálózaton. A szolgáltató közleménye.

Helyükön a város karácsonyfái

2018. November 29.

A főtérre és a körforgalomhoz kerültek a felajánlott fenyőfák.

Lehet szavazni a Dióverő Nagyvásár egyik programjára

2018. November 29.

Szavazatával támogathatja, hogy egy érmihályfalvi esemény legyen Fejlesztési és Projekt-végrehajtási Igazgatóság idei közönségdíjasa. Alább az internetes űrlap elérhetősége.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: