Kánikula

2012. Július 8.

Az ország több megyéjében, így Biharban is narancssárga kód érvényes, ami hőségriadót jelent.

 

Július 8-án, vasárnap kora délután árnyékban 35, míg a napon 53.5 Celsius fokot mutatott a hőmérő a város központjában.További cikkek

Az érettségi eredményei

2012. Július 9.

Az érmihályfalvi Mezőgazdasági Főgimnáziumban összesen 190-en iratkoztak fel érettségire. Közülük 96-an idén végeztek tanulmányaikkal, további 94-en korábban végeztek, de valamilyen tantárgyból elbuktak az akkori érettségin, és most az adott tantárgyból újra próbálkoztak. Előbbiek közül hárman, utóbbiak közül hatan végül nem jelentek meg a vizsgán.

(Fotó: A Nyiló Akác Napokon tartott konferencián)

Érmihályfalvi delegáció a hajdúnánási Semmelweis Napon

2012. Július 9.

Érmihályfalvi egészségügyi szakemberek is részt vettek a napokban egy Hajdúnánáson tartott továbbképző konferencián. A meghívás a testvértelepülési együttműködés eredménye volt.

A Verőcén járt érmihályfalvi és érsemjéni delegáció (Fotó: Rencz Csaba)

Érmellékiek bemutatkozó látogatása a Dunakanyarban

2012. Július 6.

Június utolsó és július első napján rendezték meg a Dunakanyarban lévő Verőce melletti Lósi-völgyben a VI.Erdélyország az én hazám elnevezésű „világtalálkozót”, melyen az Érmellék volt a meghívott, mint bemutatkozó tájegység. Érmihályfalva, és tánccsoportja révén Érsemjén volt a képviselő.

(Fotó: Magyar István)

Többen elsőáldoztak, mint tavaly

2012. Július 6.

Július elsején 49 gyerek elsőáldozott az érmihályfalvi római katolikus templomban. Az ünnepi szentmisére zsúfolásig telt az istenháza.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: