Két meccs, két győzelem

2018. Február 26.

Két edzőmeccset is játszott az elmúlt héten az Érmihályfalvi Unirea megyei első osztályú labdarúgó csapata, egyet Nagykárolyban, egyet hazai környezetben. Mindkettőt megnyerték.

 

Csütörtökön Nagykárolyban vendégeskedett az Unirea, ahol az ugyancsak negyedik ligás házigazdákat 2-0-ás félidő után 3-2-re győzték le, a következő összeállításban (zárójelben a szerzett gólok): Gábor -  Hossu, Jude, Foriş, Balajti, Illés, Tóth, Daroczi, Crişan, Gadó (2), Lakatos, játszott még Kis, Gego, Farcas (1), Sándor, Solymosán.

Szombaton délben már sokkal nehezebb dolga volt ifj. Fele Sándor edzőnek, hiszen a hazai, százholdi pályán egy fél csapatra való játékosa hiányzott betegség, munkahelyi elfoglaltság vagy éppen egyetemi vizsga miatt. Napsütéses, ám hideg, és azt még tetőző "gyilkos" széles időben fogadták a Nagyváradi CSM 2002-es korosztályos csapatát, és a nehézségek ellenére jó iramú, tetszetős és a hazaiak szempontjából eredményes játékot láthattunk, hiszen 7-1-re nyertek. "Jó meccs volt, a felkészülés szempontjából mindenképpen hasznos is, a fiúk megoldották azokat a játékelemeket, amiket kértem tőlük", mondta ifj. Fele Sándor, aki a következő csapatot szerepeltette: Kis - Jude, Foriş, Balajti, Tankó, Daroczi, Lakatos (1), Solymosán (1), Crişan (2), Gego (2), Farcas (1), játszott még Gábor.

A bajnokság március 10-i rajtja előtt egy héttel, 3-án, még egy edzőmeccset játszik az Unirea, amikor ugyancsak hazai környezetben a Berettyószéplaki Voinţa (V.-Liga) csapatát fogadják.


További cikkek

Fizet az APIA

2018. Február 27.

A Mezőgazdasági Kifizetési és Intervenciós Ügynökség megkezdte a kifizetést az állatok életminőségének jobbítása-program kedvezményezettjeinek.

Több az üres ANL-lakás, mint a kérelmező

2018. Február 27.

Az év elején újra indult a prioritási lista.

"Legyetek megfelelő emberek a megfelelő helyen"

2018. Február 26.

"Tudjuk, ez az élet rendje, mégis rácsodálkozunk erre a körforgásra minden alkalommal", hangzott el a hét végén az érmihályfalvi kultúrházban, amikor a helyi középiskola három líceumi és három szakiskolai osztályának szalagavató ünnepségét tartották meg.

Másodfokú fagyriadó lépett érvénybe

2018. Február 26.

Fagyhullámra vonatkozó, narancssárga jelzésű figyelmeztetést bocsátott ki szombaton az ország területének kétharmadára az Országos Meteorológiai Szolgálat. A február végén megszokottnál 10-15 fokkal hidegebb lesz.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: