Kézilabda: A nőknél első lett csapatunk

2019. Október 9.

A Tulipán Kupa megyei kézilabda vetélkedő női és férfi döntőjét tartották szombaton a sportteremben.

Az érmihályfalvi női csapat körtánccal ünnepelte első helyét

Az érmihályfalvi női csapat körtánccal ünnepelte első helyét

Az érmihályfalvi sportcsarnokba 4 - 4 női és férfi csapat érkezett meg szombat reggel, hogy késő délutánig tartó csatározásokon döntsenek a végső helyezésekről. Ami a csapatok összetételét illeti, összességébenmegállapíthattuk, hogy volt játékos, aki már ötödik ikszén is túljutott, míg a legfiatalabbak alig léptek át a másodikba. Az életkor azonban sokszor fordítottan arányos volt a lelkesedéssel, sok fiatal alig várta, hogy lejöhessen a pályáról, és kézbe vegye okostelefonját...

Persze azért örömre ad okot, hogy sokakat megmozgatott az idei rendezvénysorozat is, efeletti örömének adott hangot az eredményhirdetésre megérkezett Szabó Ödön képviselő is, aki amellett, hogy gratulált résztvevőknek és szervezőknek egyaránt, Csengeri Csongor főszervezővel együtt átadta a jutalmakat (kupákat, okleveleket, labdákat, mezeket) a következőknek:

- női mezőny - 1. Érmihályfalva, 2. Szalacs, 3. Bogyoszló, sportszerűségi díjas Ottomány, legjobb kapus Tarpai Barbara (Bogyoszló), legjobb játékos Fele Patrícia (Érmihályfalva);

- férfimezőny: 1. Szalacs, 2. Albis, 3. Ottomány, sportszerűségi díjas Bogyoszló, legjobb kapus Molnár Dániel (Albis), legjobb játékos Szabó Gergő (Albis).

Nem "optikai csalódás" volt, hogy a szalacsi férficsapat kupáját egy hölgy vehette át, ugyanis a létszámhiányos gárdában helyet kapott a női csapatban is pályára lépett Tőkés Réka, aki tucatnyi góllal segítette az első helyhez társait, akik ezzel a gesztussal méltányolták lelkesedését. 

 További fotók ITT.További cikkek

Elfogadták a pályázati útmutatót

2019. Október 9.

A Mezőgazdasági Intervenciós és Kifizetési Ügynökség (APIA) értesíti a lehetséges kedvezményezetteket, hogy elfogadták az erdővédelemmel, éghajlattal kapcsolatos szolgáltatásokat (PNDR 2014–2020, 3/2020-as szesszió) érintő támogatás pályázati útmutatóját.

Dióverő Nagyvásár az Ér TV-ben

2019. Október 9.

Az alábbi elérhetőségen tekinthető meg az összeállítás.

Szép őszi idő várható a következő két hétben

2019. Október 8.

Felmelegedés, szép őszi idő várható a következő két hétben, derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) október 7-e és 20-a közötti időszakra kiadott előrejelzéséből.

Berecz András 3 év után állt újra az érmihályfalvi színpadon (fotó: Rencz Csaba)

„Nagy erők lakoznak anyanyelvünkben”

2019. Október 8.

Nemrégiben lépett fel Margitta és Nagyvárad mellett Érmihályfalván is Berecz András Kossuth-díjas énekes, mesemondó. Alább a vele Váradon készült, a Bihari Naplóban megjelent interjú olvasható.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: