Kiállítás megnyitó: Varázscsizma

2017. December 7.

Péntek délután rajzpályázat eredményhirdetése lesz a Gödörben, illetve Máté Imre költőre emlékeznek. A szervezők felhívása.

 

A Máté Imre Költő Emlékéért Egyesület, a Máté Imre Városi Könyvtár és a Zelk Zoltán Általános Iskola december 8-án 17 órai kezdettel szeretettel várja az érdeklődőket a Gödör rendezvényházba a Varázscsizma rajzpályázatra beérkezett legszebb versillusztrációkból összeállított kiállítás megnyitójára. 

A rendezvényen sor kerül a pályamunkák értékelésére és a díjak átadására, valamint közösen emlékezünk a 28 éve elhunyt Máté Imre költőre.

       A szervezők


További cikkek

Felkapcsolták a fényeket, megnyílt a vásár

2017. December 7.

A szokásoknak megfelelően gyerekek kapcsolták fel a város díszkivilágítását, az ajándékcsomagokat ellenben idén az osztályokban, csoportokban kapták meg a gyerekek.

Sass Kálmán mártírunk emléke Strängnäsben

2017. December 7.

A reformáció kezdetének 500. évfordulója alkalmából a svédországi magyarok meghívták szolgálni istentiszteleti alkalmukra az érmihályfalvai református gyülekezet elnökségét. "A 2017. dec. 2-i strängnäsi istentisztelet ismét kifejezte, hogy Sass Kálmán és általa Érmihályfalva reformátussága beirta nevét a világtörténelembe, a keresztyén egyház történetébe."

Tartálymosás december 07-én

2017. December 5.

Csütörtökön kora reggeltől estig csökkentett kapacitással működik a Vízmű. A szolgáltató közleménye.

Az első levélben említett szentgotthárdi csata egy 17. századi festményen

Levelek a kuruckorból / I.

2017. December 2.

Nemes Gencsy Zsigmond érmihályfalvi ezredes 1704 – 1706 között írt leveleiből Kovács Rozália helytörténész idéz. Sorozata első része olvasható alább, az idézetek a hadi helyzetről szólnak.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: