Kikaptunk Gyulán (is)

2017. Augusztus 10.

Ötödik edzőmeccsét játszotta szerdán kora este az Unirea.

 

Az elmúlt jó három és fél hétben már ötödik edzőmeccsét játszotta szerdán a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságra készülő Unirea. Ezúttal idegenben, Gyulán, ahol a helyi Grosics Katolikus Labdarúgó Akadémia U19-es csapatával találkoztak (edzőjük a váradi ifj. Popovics Pál).

Ifj. Fele Sándor a következő keretet szerepeltette: Perényi - Hossu, Iova, Foriş, Crişan, Daroczi, Tóth, Gábor, Sándor, Lakatos, Bersenszki. Lehetőséget kapott még Kis - Serban, Kiss, Kanalas, Soimosan, igazoltan hiányzott Gego.

Edzőnktől megtudtuk, hogy az első félidőben jól ment a játék, több nagy helyzetünk is volt Gábor és Lakatos révén, ám nem tudtunk gólt szerezni. A második félidőben kiütköztek az erőnléti gondok, melyeket még orvosolni kell a pontvadászat kezdetéig. Bár sok gonddal küszködnek, az edző látja azokat a pozitív jeleket, melyek derűlátásra adnak okot és szerinte augusztus utolsó hétvégéjéig, az első bajnoki fordulóig a csapat készen lesz a kezdésre. Gyulán végül a 0 - 0-ás félidő után 4 - 1-re kikaptunk, gólunkat, az a csereként beállt Serban szerezte, aki a Nagyváradi Sportiskolából tér haza.

A jövő héten újabb két edzőmeccset játszik csapatunk, hazai pályán, kedden az átalakult diószegi, pénteken pedig az újonnan alakult Nagyváradi Dinamo lesz az ellenfél, mindkétszer 18,30 órától.


További cikkek

Búcsú Böjte Csabával

2017. Augusztus 11.

Vasárnap templombúcsú lesz Semjénben.

Órarendek a hosszú hétvégén

2017. Augusztus 11.

Hétfő és kedd is munkaszüneti nap a közszférában.

Életkerék - 2017. Július

2017. Augusztus 9.

A július folyamán bejelentett újszülöttek, a házasságot kötött párok, és az eltávozottak névsora.

Érmelléki Kézműves és Hagyományőrző Napok zajlottak Érmihályfalván

2017. Augusztus 9.

Érmihályfalván augusztus 2–5. között került sor az V. Érmelléki Kézműves és Hagyományőrző Napokra.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: