Kispályás foci: Derecske után Mihályfalva következik

2020. Január 29.

Az elmúlt hét végén három napos kispályás labdarúgó tornát tartottak Derecskén: a Kamion Kupán összesen 37 csapat vett részt, köztük a Bad Boys is. Szombaton az érmihályfalvi teremben lesz bajnokság.

 

Az elmúlt hét végén három napos kispályás labdarúgó tornát tartottak Derecskén, a Kamion Kupán összesen 37 csapat vett részt. A magyarországi, főként Hajdú Bihar megyei csapatok mellett a mezőnyben ott volt az Bad Boys nevet viselő érmelléki csapat is, melyben érmihályfalvi, érsemjéni, értarcsai, érkeserűi sportolók léptek pályára. A csoportmeccseket pénteken, szombaton és vasárnap délelőtt játszották, vasárnap délután pedig a továbbjutottak egyenes kieséses módszerrel egyre zsugorították a versenyben maradt mezőnyt. A Bad Boys az A csoportban mindjárt az első napon harcba szállt és a következő eredményeket érte el: Lufthansa (Debrecen) - Bad Boys 2 - 0, Bad Boys - Sevilla Sekanál (Hajdúsámson) 2 - 1, Bad Boys - Forza (Derecske) 6 - 1, Bad Boys - Konyári SE 2 - 1. A három győzelemmel és egy vereséggel szerzett 9 pont (gólarány 10 - 5) elég volt a csoport második helyéhez, ezzel a továbbjutáshoz, így a csapat vasárnap visszatért a derecskei sportcsarnokba, ám a legjobb 16 között már nem jártak sikerrel: HL-LAB (Debrecen) - Bad Boys 3 - 0. Legyőzőjük a negyeddöntőig jutott, a végső győzelmet a Fékcentrum (Debrecen) szerezte meg, a döntőben 2 - 1-re legyőzve Derecske gárdáját.
Az érmelléki csapat tehát ezúttal nem jutott be a legjobbak közé, ám nem csak a pályán szerzett tapasztalatokat, hanem a verseny lebonyolítását illetően is, ezt e hét végén máris hasznosíthatják, hiszen február elsején, szombaton Érmihályfalván zajlik kispályás torna. Mint megtudtuk, a határidőig 12 csapat jelentkezett, reggel nyolc órakor kezdenek, a döntő várhatóan a késő délutáni órákban lesz. 
Csatolt képünkön a Bad Boys a pénteki játéknapon, fent (balról jobbra) Mihale Claudiu, Kiss Sándor, Ármós Sándor, Bersenszki Eduárd, lent Crisan Roland, Molnár Attila, Solymosán Ferenc, Csomós Patrik. Vasárnap játszott még Rácz Ede, Szilágyi Zoltán és Szkirkanics Ákos. 
      (Bihari Napló)


További cikkek

(Fotó: Szabó Szilveszter)

Móka-kabaré a magyar kultúra ünnepén

2020. Január 30.

"A közel 2 és fél órás műsor záródalát már a közönség is együtt énekelte a játszókkal, a vastaps pedig magáért beszélt." A Móka idén is megismételte szilveszteri kabaréját.

Letölthető a támogatás-kérvényezési űrlap

2020. Január 30.

Az alábbi elérhetőségen olvasható az egyesületek, civil szervezetek, egyházak támogatási szabályzata.

Nem helyi döntés, törvény írja elő

2020. Január 28.

Az adás-vételekhez szükséges adóügyi bizonylat kiváltásához ki kell fizetni az adót, ez nem helyi határozat.

Épített örökség - Pályázat 7.-12. osztályosoknak

2020. Január 28.

A Partiumi és Bánsági Műemlékvédő és Emlékhely Társaság három fordulós pályázatot hirdet diákoknak.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: