Kispályás focitorna: megszervezték, megnyerték

2020. Február 4.

Egész napos kispályás focitorna zajlott szombaton az érmihályfalvi sportcsarnokban.

 

Éppen három éve, 2017. januárjában zárult le Érmihályfalván a 18. Somogyi Zsolt kispályás foci emléktorna. Akkor még senki nem sejtette, hogy a párját ritkító hagyománya ellenére, szervezési nehézségek miatt a sorozat megszakad, azóta sem folytatódott. Hogy mennyire lenne rá igény, azt mutatja, hogy az utóbbi időben más tornákon sikeres helyi (bár környékbeli tagokat is felvonultató) Bad Boys nevű csapat által szombaton szervezett egynapos tornára 13 csapat nevezett be.
A több helyi gárda mellett érkeztek csapatok Váradról, Adonyból, Körtvélyesről, Albisról, Semjénből, Tamásiból, a határon túlról pedig Fülöpről, Nyíradonyból, Debrecenből.
A csapatokat három csoportba osztották, ezeken belül döntöttek a helyezésekről, a továbbjutók pedig egyenes kieséses alapon folytatták. Este lett mire elérkeztek az elődöntőkhöz: Nagyváradi AC - Debreceni Panel Centrum 2 - 0, Bad Boys - Tamási 2 - 1.
A harmadik helyért közös megegyezéssel nem játszottak, csak hétmétereseket rúgtak, ebben debreceniek a tamásiak fölé kerekedtek.
A döntőben a rendes játékidőben nem született gól, itt is büntetők következtek, melyben 2 - 1 arányban a Bad Boys legyőzte a váradiakat, megszerezve a saját rendezésű tornája első helyét. A gólkirályi címet a tamási Iacob Andrei érdemelte ki, a legjobb játékos Crisan Roland, legjobb kapus Szkirkanics Ákos (mindkettő Bad Boys).
A bíráskodást egész nap a helyi Fele Szabolcs és a nagykárolyi Schwartzkopf Zsolt végezte. Kérdésünkre Kiss Sándor főszervező elmondta: gondolkodnak rajta, hogy a már említett Somogyi Zsolt Emlékkupa megszervezésében is részt vállaljanak majd ősszel, felélesztve a sorozatot. 
A kupagyőztes csapat a képen, balról, fent: Torda Richárd, Csomós Patrik, Rácz Ede, Kiss Sándor, Bersenszki Eduárd, Szkirkanics Ákos, Claudiu Mihale, lent Szilágyi Zoltán, Crisan Roland, Molnár Attila, Solymosán Ferenc.


További cikkek

Rovar- és hüllőkiállítás

2020. Február 5.

Szombaton a kultúrházban.

(Illusztráció)

Megkötötték a megyei integrált szemétgazdálkodás szerződéseit

2020. Február 5.

Az Ecolect Bihar Települések Közti Fejlesztési Egyesület (ADI Ecolect) hétfőn a megyeházán aláírta a szerződéseket az integrált hulladékgazdálkodási szolgáltatásra kiírt tenderpályázatot megnyerő cégekkel. A megállapodások nyolc évre szólnak. Nyakó József polgármester további információakt fűzött a megyei sajtóban megjelentekhez.

Tizenkettedszer vívtak "csülök csatát" Derecskén

2020. Február 4.

Az elmúlt vasárnap tartották meg a hagyományos, disznótoros főzőversenyt Derecskén, ahol Bihar megyei csapatoknak is bőven jutott az elismerésből. A Csülök Kupa nevű vándordíjat az érmihályfalvi csapat vehette át.

Amikor a civil összefogás kézzel fogható formát ölt

2020. Február 4.

Hihetetlen mennyiségű műanyagkupak gyűlt össze az érkörtvélyesi Ölyüs Noel családjának udvarán, amit hétfőn szállítottak el.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: