Kispályás focival kezdték az évet

2020. Január 6.

Foci mindig van! Az "aranymondás" vonatkozik kis- és nagy csapatokra, játékosokra, szurkolókra egyaránt, legyen az bármelyik évszak. Ennek jegyében rendezték meg január negyedikén, szombaton Nyíradonyban a Bástya Kupa elnevezésű kispályás tornát.

 

Foci mindig van! Az "aranymondás" vonatkozik kis- és nagy csapatokra, játékosokra, szurkolókra egyaránt, legyen az bármelyik évszak. Ennek jegyében rendezték meg január negyedikén, szombaton Nyíradonyban a Bástya Kupa elnevezésű kispályás tornát.
A Hajdú-Bihar megyei kisvárosban több hasonlót is tartanak minden esztendőben, ezekről rendszerint nem hiányoznak az érmelléki csapatok, most a Bad Boys nevet viselő érmihályfalvi gárda volt jelen, melyet igazolt és amatőr tagok alkottak. A 21 csapatos mezőnyt csoportokba osztották, az érmellékiek eredményei a B csoportban: Bad Boys - Tamási Ágyúsok 2 - 2, Bad Boys - Come on Please Melegvíz 1 - 0, Bad Boys - Zöld Sasok 3 - 2.
A két győzelem és egy döntetlen a csoportelsőséget jelentette, a legjobb nyolc között Bad Boys - Panel Centrum 3 - 3, a tornagyőzelemre legesélyesebbnek tartott gárdán büntetőkkel sikerült (3 - 1) túljutni.
A legjobb négy között jött az első vereség: Bad Boys - Kaszálók 0 - 2, így "elkaszálva" a harmadik helyért játszhatott a csapat. A kisdöntőben újra szembekerültek a csoportban már legyőzött Come on Please Melegvíz-zel, most utóbbiak kerekedtek felül szoros, a korábbinál gólgazdagabb meccsen, 4 - 3-ra. 
A Bad Boys tehát 21 csapat között a 4. helyen végzett, emellett a gólkirálynak járó különdíjat is elhozhatták, azt Szilágyi Zoltán érdemelte ki, aki csapata 12 találatából hetet jegyzett.
A csapat ezúton is köszönetet mond a szervezőknek az izgalmas, színvonalas tornáért, illetve a részvételi lehetőség támogatásáért Czibere Balázs és Tamás Márk barátaiknak.
A képen jobbról balra (fent) Szkirkanics Ákos, Kiss Sándor, Rácz Ede, Mihale Claudiu, Csomós Patrik, (lent) Crisan Roland, Molnár Attila, Szilágyi Zoltán,Torda Richárd.
A csapat január 25-én Derecskén a Kamion Kupán vesz részt.


További cikkek

Emléktúra a háborúk áldozatainak tiszteletére

2020. Január 7.

Az útvonal: Érmihályfalva - Körtvélyes - Gálospetri - Ottomány.

Módosítások a közlekedési szabályzatban

2020. Január 7.

Iskolai végzettséghez kötik a jogosítvány megszerzését.

Decemberi események az érmihályfalvi Egészségügyi-Szociális Központban

2020. Január 6.

Az év vége ismét eseménydúsan telt az ősszel megújult Egészségügyi-Szociális Központban, mind az ott élő idősek, mind a dolgozók számára.

(Az illusztráció leírását lásd a szöveg alatt)

Beköszöntött a hétszázötvenedik esztendő

2020. Január 6.

"Nem titkolt szándékunk a lokálpatriotizmus megerősítése, a szülőföld szeretetének méltó szintre emelése, nem utolsó sorban egy lelkében és tetteiben is egységes és erős közösség összekovácsolása." Nyakó József polgármester évindító üzenete.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: