Költészet Napja 2018, budapesti előadókkal

2018. Április 6.

A Költészet Napja alkalmából Arany János emléke előtt is tiszteleghetünk: a költő születésének 200. évfordulójára készült műsort láthatunk a kultúrházban csütörtökön.

 

Arany János születésének 200. évfordulójára készült "Az igric" című műsorával lép fel április 12-én, csütörtökön 18 órától a budapesti Almássy Produkció és a Medve Színpad az érmihályfalvi Bartók Béla Művelődési Házban.

A művészek a magyar dalos-igricnek feltámasztására tesznek kísérletet - nem szokványos módon, újszerű formában. Az elsősorban Arany János, kisebb részben Ady Endre és Petőfi Sándor megzenésített, elregélt vagy elmondott verseit a forgatókönyv prózai szövegei, valamint zenés, táncos részek fűzik össze egységes keretbe.

A belépés ingyenes, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.


További cikkek

Csak a szép időnek örülhettünk...

2018. Április 8.

Ki érti ezt?! Vezetésünk a saját csapatunkra van már nem először rossz hatással... A következő fordulóban Diószegen játszunk, hét közben Székelyhídon kupameccs van.

Szakmák hete: tájékoztatás leendő diákoknak

2018. Április 10.

A Mezőgazdasági Főgimnáziumban megtartották a Szakmák hete elnevezésű programot, melynek keretében az iskola leendő diákjait tájékoztatták a továbbtanulás lehetőségeiről.

Testvér-településeink felé mutatnak

2018. Április 6.

Hat testvér-településünk irányába mutatnak az útjelzők a csütörtökön felállított oszlopon.

Tavaszi városszépítés

2018. Április 6.

Metszenek, utat egyengetnek, virágot ültetnek, játszóteret javítanak. Rövidesen kezdődik a lakosság számára szervezendő tavaszi lombtalanítás is.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: