Környezetvédelmi versenyen vettek részt a középiskola diákjai

2018. Május 7.

A megyei szakasz a nagyváradi Gyermekpalotában zajlott le.

 

Április 25-én zajlott le annak a európai környezetvédelmi versenynek a megyei szakasza, amely a „Fiatalok Európa erdeiben” címet viseli, és a RNP-ROMSILVA, az Alutus Fenntartható Közösségi Fejlődésért Egyesület, valamint a tanügyminisztérium közös szervezésében jött létre. A megyei szakasz a nagyváradi Gyermekpalotában zajlott le Peter Dan Nicolae igazgató, Faur Mircea mérnök (Bihar Megyei Erdészeti Igazgatóság), és Filep Carmen tanár (Gyermekpalota) irányítása alatt. A három főből álló csapatok kilenc iskolát képviseltek: Avram Iancu Főgimnázium (Vaskohsziklás), Constantin Șerban Elméleti Líceum (Élesd), Ioan Ciordaș Műszaki Líceum (Belényes), 1. számú Mezőgazdasági Főgimnázium (Érmihályfalva), Nagyváradi Gyermekpalota, Teodor Neș Főgimnázium (Nagyszalonta), Bihorul Sportlíceum.

A nyertes csapat a vaskohsziklási lett, ők továbbjutottak a második előválogatóba, ami május 12-én fog zajlani a Bihar Megyei Erdészeti Igazgatóság székházában.

  (Bihari Napló)


További cikkek

Hoztuk a kötelezőt Vaskohból

2018. Május 7.

A vasárnap kora este lezajlott meccsen az Unirea megszerezte a három pontot. Hét közben kupa-forduló lesz, a hét végén érmelléki rangadó.

Koncertek a XXVI. Nyíló Akác Napokon

2018. Május 7.

Kilenc koncert, tizenhárom fellépő - a XXVI. Nyíló Akác Napok kínálatában szerepel egy orgonakoncert, a többi a pop-rock kedvelőit várja. Az alábbi elérhetőségen a fesztivál teljes programját is megéri átnézni, van néhány apró változás.

Országos döntőben a mihályfalvi U 10-es focisták

2018. Május 7.

A regionális és a megyei után a megyeközi szakaszt is megnyerték az érmihályfalvi általános iskola U 10-es focistái. Irány a 6 csapatos országos döntő, a Bukarest-Mogoşoaia-i FRF-központban.

Életkerék - 2018. Április

2018. Május 4.

Az április folyamán bejelentett újszülöttek, a házasságot kötött párok, és az eltávozottak névsora.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: