Köszönöm Mihályfalva, csak így tovább!

2020. Április 1.

Mivel egy láthatatlan ellenséggel áll szemben a Világ, csak a védekezés maradt számunkra, mint lehetőség a túlélésre.

 


 

    Próbára teszi a földkerekség minden részének közösségeit az a harc, amit a COVID-19 koronavírussal vívunk, ki-ki a maga helyén. Mivel egy láthatatlan ellenséggel áll szemben a Világ, a védőoltás megjelenéséig, nincs fegyverünk ellene, csak a védekezés maradt számunkra, mint lehetőség a túlélésre.

    Mi, válságkezelők, igyekszünk, hogy szűkebb hazánk, Érmihályfalva lakói, a lehető legkisebb áldozattal vészelje át ezt a háborút.

    Ezért a helyi Katasztrófavédelmi Bizottság rendelkezéseinek értelmében fegyelemmel, alázattal és feladatainkra összpontosítva ügyelünk városunk minden polgárára.

    Külön öröm számomra, és köszönöm, hogy a városházi munkatársaim mellett az ANTICOVID Koalíció önkéntesei is részt vállalnak a lakosság naprakész tájékoztatásában, a rászorultak étkeztetésében, ügyes-bajos dolgaik megoldásában.    

    Büszke vagyok rátok!

  Közösségünk összességében felnőttként, megértően reagált a megszorítások bevezetésére, persze, mint az lenni szokott, most is volt néhány ,,okos mackó’’ , aki kommentálta azok helyességét.

  Biztosíthatlak titeket, hogy a hivatali és önkéntes csapataink, közösen a rendfenntartókkal, akiknek ezúton is köszönöm szolgálatukat, kezelni tudjuk a helyzetet, ha úgy, mint eddig, felelősséggel betartjuk mindannyian a helyzet veszélyességéből adódó rendelkezéseket.

   Éppen elég elrettentő példát látunk nap mint nap ahhoz, hogy állandó éberséggel, vigyázzunk magunkra, nehogy véget vessünk ennek a biztonságnak, amit eddig a mi közös egységes hozzáállásunknak köszönhetünk.

    Ez a biztonság az életünket jelenti, vigyázzunk rá!

              

                                  Nyakó József,

                                  polgármesterTovábbi cikkek

Kamionsofőrök és Magyarországra ingázók figyelmébe

2020. Április 1.

Újra átjárhatnak dolgozni, azok az állampolgárok, akik a koronavírus terjedését lassító intézkedések miatt kerültek kellemetlen helyzetbe.

Fertőtlenítés a lépcsőházakban!

2020. Április 2.

A COVID-19 koronavírus terjedésének megelőzése érdekében.

ANTICOVID - hír

2020. Március 27.

Üzenetünk változatlan, aki csak teheti maradjon otthon!

Karsai Attila alpolgármester üzenete

2020. Március 26.

Közösen, fegyelmezetten van esélyünk eredményt elérni!

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: