Köszönöm a megtisztelő bizalmukat!

2020. Szeptember 29.

Ma is úgy jöttem be a hivatalba, mint az elmúlt nyolc esztendőben, azzal a hittel és meggyőződéssel, hogy városomat és titeket szolgáljalak szívvel-lélekkel, kedves érmihályfalviak.

 

A következő négy év is erről fog szólni. Elszántságom és szakmai tapasztalatom mellé odateszem azt, a megszerzett és szerződésekkel garantált, hetvenmillió lejt, amiből olyan várost építünk, amilyet már rég megérdemeltünk volna!

A rám szavazóknak, köszönöm a bizalmat, ígérem, meg fogom hálálni!

Akik másokat tartottak alkalmasnak városunk vezetésére, biztosan nyomós okuk volt rá, egyébként nem szavaztak volna rájuk. Ha ez meggyőződésből történt, elfogadom és arra törekszem, hogy tetteimmel, a lehető legrövidebb időn belül, kiérdemeljem a ők elismerését is.

Mint eddig, a következőkben is minden mihályfalvi polgármestere leszek, de az építkezőket továbbra is jobban fogom kedvelni, mint a rombolókat, mindenki maga döntse el, hogy hozzáadni, vagy elvenni akar a mi közös vagyonunkból.

A tegnapi választáson, a mások ostromának ellenállva, újra az értelmes, felelősségteljes többség akarata érvényesült, nekik köszönhetjük, hogy nem változott az irány, a következő négy év alatt is építkezni fogunk és a gazdasági fellendülés, a városi környezet kialakítása, valamint közösségünk társadalmi harmóniájának biztosítása lesznek a kiemelt célkitűzéseink!

Ezekkel a gondolatokkal kívánok mindenkinek erőt, egészséget, sikeres hétköznapokat és boldogulást ebben, a versenyre kényszerítő, akadályokkal tűzdelt, világban!


U.I.

Azért változtattam a hétfőn írott szövegemen, mert mára elszállt a mérgem, amit a kampány és a választások hangulata idézett elő. Elnézést kérek a hétfői nyers hangnemért. Dolgoznunk kell, ahhoz viszont nyugodt légkör, lelki béke és főleg összpontosítás szükséges.


Nyakó József, polgármester
További cikkek

Normalizálódott a helyzet az Egészségügyi-Szociális Központban

2020. Október 2.

Csűri József, intézményvezető beszámolója

Életkerék - 2020. Szeptember

2020. Október 2.

A szeptember hónap folyamán bejelentett újszülöttek, a házasságot kötött párok, és az eltávozottak névsora.

illusztráció

Megérkezett az első, új befektető Érmihályfalvára

2020. Szeptember 25.

Továbra is prioritás a gazdasági jólét, a városi környezet és a társadalmi harmónia biztosítása

Elkezdtük a kultúrközpont építését

2020. Szeptember 24.

Az kivitelező ígéretének értelmében, egy év múlva, birtokba vehetjük a felújított Gizella malmot

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: