Közlekedési rend az modernizált útszakaszon

2018. Május 16.

Néhány közlekedési tábla meglepheti a járművezetőket a modernizált, minap felavatott szakaszon. Sorra vesszük a kereszteződéseket.

STOP-tábla a Malom és Vörösmarty utcák kereszteződésénél (fotó: facebook/Kari Toroczkai)

STOP-tábla a Malom és Vörösmarty utcák kereszteződésénél (fotó: facebook/Kari Toroczkai)

A Vörösmarty Mihály utca felső részétől az ANL-tömbházakig tartó útszakasz ünnepélyes átadására hétfőn délután került sor. 

Az erre vonatkozó közlekedési rendet a modernizálást tervező cég a közlekedésrendészet jóváhagyásával állapította meg (tehát nem az önkormányzat). 

Eszerint:

- a Vörösmarty - Malom - Wesselényi utcák kereszteződésében STOP-tábla áll Malom és Wesselényi utcákon érkezők előtt, a Vörösmartyn közlekedőknek van elsőbbségük;

- a két sorompó között a Dihenesről érkezőknek van STOP-táblájuk, elsőbbséget élveznek a Vörömarty és a Hunyadi János utcákon közlekedők;

- a "magyar vasúton" túl, az Alfred Nobel utcáról érkezőket várja STOP-tábla, elsőbbségük a Hunyadi utcán közlekedőknek van;

- a Hunyadi János és Brassai Sámuel utcák találkozásánál az ezen utcákon közlekedőknek van elsőbbségük, akik a sportpálya felől érkeznek, azok elsőbbségadásra kötelezettek, illetve az ANL-tömbházak udvaráról érkezőknek is STOP-táblájuk van. 


További cikkek

EB-n táncoltak a Silver Wings tagjai

2018. Május 17.

Horvátországban jártak a Silver Wings Egyesület táncosai, a Fusion 9 csapat tagjai a zágrábi arénában versenyeztek.

Madarászon sem jártunk sikerrel

2018. Május 17.

Szerdán Madarászon kapott ki az Unirea. A hét végi meccsünk elmarad, szerdán kupa elődöntő lesz, jövő hét végén Belényesben játszunk.

A Bihar megyei csapat, a hátsó sor közepén Szilágyi Panna

Első hely a Bendegúz - NyelvÉsz országos döntőben

2018. Május 16.

A Zelk Zoltán Általános Iskola nyolcadikos diákja nyerte meg a nemzetközi anyanyelvi verseny döntőjét korosztályában, Szegeden.

Hordógurítással avatták fel a leaszfaltozott útszakaszt

2018. Május 16.

Hordógurítással avattak fel hétfőn délelőtt Érmihályfalván egy, az elmúlt hetekben rendbe tett, leaszfaltozott útszakaszt. Minden érintett reményét fejezte ki, hogy rövidesen lesznek még hasonló ünnepségre okot adó alkalmak.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: