Konzuli nap lesz június 27-én

2017. Június 15.

Az elkészült anyakönyvi iratok átvételét is megejthetik azok a személyek, akik előzőleg kapnak/kaptak értesítést a konzulátusról.

 

Június 27-én, kedden 11 és 16 óra között újabb kihelyezett fogadónapot tartanak a kolozsvári főkonzulátus munkatársai az érmihályfalvi RMDSZ-irodában. Lehetőség lesz útlevél- és honosítási kérelmek leadására, magyar igazolvány kérelmezésére, illetve utóbbi kiegészítésére, továbbá hadigondozotti ellátásra jogosultak ügyeit is intézik. Az elkészült anyakönyvi iratokat átvételét is megejthetik azok a személyek, akik előzőleg kapnak / kaptak értesítést a konzulátusról.
Kérik, hogy azon személyek, akik honosítási eljárásban állampolgárságot szereztek, jelezzék az időközben esetleg bekövetkezett változásokat: pl. gyermek születését, házasságkötéseket, haláleseteket illetően. Az ügyintézések bejelentkezést és előzetes előkészítést igényelnek, ezért várják a kérelmezőket. További információ kérhető az irodában (hétfőnként 15 és 18 óra között, keddtől péntekig 9 és 13 óra között) vagy a 0741-653877-es telefonszámon.

További cikkek

Kötetbemutató: Az angyal érkezése és távozása

2017. Június 15.

Pataki István (Bihar) legutóbbi kötetének bemutatója lesz a könyvtárban.

Permetezés lesz június 19-én

2017. Június 15.

A városháza ezúton is tudatja: hétfőn permetezni fognak az alábbi területeken.

Komplex szűrővizsgálat a Bonitasnál

2017. Június 15.

A speciális iskolaközpont és kirendeltségei gyógypedagógiai szűrésre és szaktanácsadásra várja a megkésett, eltérő fejlődésű gyermekeket és azok szüleit.

Kérni kell az oltást

2017. Június 14.

A szülőknek jelezni kell a családorvosoknál, ha 10 és 14 év közötti leányuk számára igénylik a méhnyakrák elleni oltást.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: