Korondon foci, Csíkszentsimonban sörgyárlátogatás

2018. Február 9.

Bár első számú cél a labdarúgás, az Amasport idei korondi látogatásának fő attrakciója a Csíki sörgyár meglátogatása volt.

 

 Az elmúlt hét végén hetedszer találkozott egymással az érmihályfalvi Amasport Egyesület és a korondi Internet Kávézó kispályás focicsapata. A hétből ez volt a negyedik sóvidéki találkozó, ahogyan az már az év elején hagyománnyá vált. A program is a megszokott szerint alakult, vagyis már pénteken este útjára indult a labda, negyedórás meccseket játszottak két órányi időtartamban, majd este megünnepelték az újbóli találkozást. A sportolás szombat délelőtt folytatódott, aznap délutánra pedig a kikapcsolódást szolgáló programot szerveztek a vendéglátók: a Korondtól mintegy 90 km-re lévő Csíkszentsimonba buszoztak közösen, meglátogatni a Csíki sörgyárat. Mint kiderült, a manufaktúra a termelés mellett turistalátványosságnak is berendezkedett, előjegyzés alapján fogadnak turistacsoportokat, de lehet ott tartani például céges összejöveteleket, vagy éppen legénybúcsúkat. Nem mellékes információ, hogy a sörgyár jól kigondolt népszerűsítő akciójának része, hogy az odalátogatókat nem csak körbevezetik a gyártósoron, de terített asztallal és korlátlan sörfogyasztással (!) is várják.
A korondiak egy meglepetés-ajándékkal is várták vendégeiket: a két település címereivel ellátott zászlót készítettek (lásd fenti illusztrációnkon). 
A sportolók találkozóinak "eredménye" a nyáron fog 4 - 4 -es döntetlenre alakulni, a korondiak érmihályfalvi látogatásakor.

További cikkek

Idén is köszöntik az aranylakodalmasokat

2018. Február 9.

A XXVI. Nyíló Akác Napokon az 1968-ban házasodottakat köszöntik.

A tizenegyeseket is gyakorolhatták

2018. Február 12.

Jó talajú pályán, jó iramú edzőmeccset vívott szombaton az Unirea a bajnokság éllovasával.

Az első idei focimeccs

2018. Február 8.

Szombaton játssza első edzőmeccsét az Unirea.

Lapkihordót keresnek

2018. Február 8.

Az Inform Media Kft. (Bihari Napló, Jurnal Bihorean) lapkihordót keres Érmihályfalvára. Alább a részletek.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: