Korosztályos focicsapataink őszi mérlege

2019. December 12.

A korosztályos labdarúgó csapatok számára is befejeződött a 2019 / 2020-as szezon őszi idénye. Egyik csapatunk a debreceni fociakadémián is járt.

(Illusztráció)

(Illusztráció)

junior A1 korosztály (edző Csűri Sándor), mely a felnőtt csapat előtt/után lép pályára, 11 mérkőzést játszott, hiszen a mezőny csak 12 csapatos, 4 felnőtt csapatot működtető klubnak nincs ificsapata. A mérlegük éppen 50%-os, hiszen egy döntetlen mellett öt alkalommal győztesen, öt alkalommal vesztesen hagyták el a pályát, gólarányuk +2 (27-25), az összegyűjtött 16 pont az őszi hatodik helyhez volt elegendő.
 
junior C korosztály (edző Szabó Zoltán) mezőnye 8 csapatos, melyet 100%-os teljesítménnyel a Nagyváradi NAC vezet. Csupán tőlük kapott ki az Unirea csapata, mely így ezzel az egyetlen vereséggel a második helyen áll hat győzelemmel, +24-es gólaránnyal (31-7), 18 ponttal.
 
A junior D1 korosztály (edző Csűri Sándor) a 7 csapatos mezőnyben 3 győzelmet szerzett, két döntetlen mellett egy alkalommal hagyták el vesztesen a pályát, gólarányuk -3 (16-19). Ezzel a második helyen telelnek, 11 pontot gyűjtve, a minden találkozóját megnyerő Nagyváradi Zenit mögött.
 
junior D korosztály (edző Szabó Zoltán) bajnokságában az Unirea a harmadik helyen várja a tavaszi folytatást +30-as (!) gólaránnyal, 12 meccsből szerzett 27 pontjával, kilenc győzelem mellett három vereséggel.
 
junior E korosztály (edző ifj. Fele Sándor) 11 meccset játszott, három győzelem mellett egyszer döntetlenre végeztek, hétszer vesztettek. A gólarányuk -41 (24-65), pontjaik száma 10, a hetedik helyről várják a folytatást.
 
A bajnoki kötelezettségeken túl Szabó Zoltán 2005-2006-os korosztálya (junior C) az elmúlt pénteken Debrecenben szerepelt, a helyi Labdarúgó Akadémia meghívására. Az edzőmeccs 2-2-es döntetlennel zárult. Az akadémia központjában tartott találkozó nem csak a dicséretes eredmény miatt, de azért is nagy élmény volt a gyerekeknek, mert azt villanyfénynél játszották, tudtuk meg Szabó Zoltántól.


További cikkek

A legjobb minősítések a Fusion tánccsoportnak

2019. December 12.

A Fusion tánccsoport a hétvégén a Revolution Dance Cup nevű minősítő versenyen vett részt, Tiszavasváriban.

Új vasúti menetrend 2020-ra - Érkezési és indulási időpontok Érmihályfalván

2019. December 13.

December 15-én lép érvénybe a Román Vasúttársaság (CFR) egy évig érvényes menetrendje. Alább az Érmihályfalván érvényes érkezési és indulási időpontok.

Tanácskozás: A családon belüli erőszak hatásai az iskolai teljesítményre

2019. December 12.

A megbeszélésen 45 pedagógus vett részt Érmihályfalváról és a környékbeli tanintézményekből.

Noel a harmadik kezelésen is túl van

2019. December 12.

Az érkörtvélyesi Ölyüs Noel, aki gyógykezelésének támogatására széles körű társadalmi összefogás alakult ki, túl van a harmadik kezelésen.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: