Letört a fűzfa hatalmas ága

2019. Május 6.

Nagyobb baj is lehetett volna.

 

Május másodikán, csütörtökön délben váratlanul letört a Gödör piknikudvaron lévő nagy fűzfa egyik ága. Személyi sérülés nem történt, de csak a szerencsének köszönhetően, ugyanis közvetlenül a fa mellett parkol(t) az a jármű, melyet tulajdonosai a piaci napokon kereskedelmi célokra használnak. Az ág a kocsi karosszériájában tett kárt, tulajdonosai éppen pakoltak és pár méterrel odébb tartózkodtak. Egy nappal korábban azon a helyszínen majális tartottak, több sátor is volt a közelben, nem kell részletezni, mi történhetett volna...
Az esettel kapcsolatban Nyakó József polgármester elmondta: megérti a természetvédők szempontjait, ám utóbbiaknak is tudniuk kell, hogy amikor a helyhatóság rendezi a zöldövezeteket, több szempontot is figyelembe kell vennie, nem beszélve arról a felelősségről, ami a hatóságot terheli, ha valami nemkívánatos esemény bekövetkezik. Ha ezt az ágat korábban levágták volna, nagy valószínűséggel felháborodást váltott volna ki, a közösségi oldalon egymást érték volna a hozzászólások. A felelősség azonban az önkormányzat vezetőié, ebben az esetben is az övék lett volna.
A letört ágat még aznap eltakarították, a csonk egyelőre a helyén marad.


További cikkek

"Hivatás, ami nem lehet bárkié"

2019. Május 7.

A kultúrházban kezdődött és a Hazaváró Édesanya szobránál fejeződött be az Anyák napja alkalmából szervezett ünnepség Érmihályfalván, vasárnap délután.

Iskolai tudásfelmérők

2019. Május 7.

A másodikosok, negyedikesek és hatodikosok felmérőit tartják ezekben a napokban.

A legfiatalabbak fociztak

2019. Május 6.

Négy korosztályban tizenkét csapat lépett pályára pénteken Érmihályfalván, ahol a legfiatalabb labdarúgók számára rendezték meg a szezon negyedik tornáját.

(Illusztráció)

Hétfőn kezdődik az óvodai újrairatkozás

2019. Május 6.

A szaktárca közleménye szerint a tanintézmények maguk dönthetik el, milyen idősávban fogadják a szülőket.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: