Magyar–román nyugdíjtanácsadó napok

2017. Október 11.

Debrecenben is tartanak tanácsadást azoknak, akik Magyarországon és Romániában is dolgoztak alkalmazottként, vagy vállalkozóként, illetve egyéb jogcím alapján szereztek/szereznek magyar- és román nyugdíjjogosultságot. Alább a részletek.

 

A magyarországi Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és a romániai Országos Nyugdíjpénztár, a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében, Magyar–Román Nyugdíjtanácsadó Napokat tart október 18–19-én Budapesten a Nyugdíjbiztosítási Székház épületében (1081 Budapest, Fiumei út. 19/a szám), október 20-án Debrecenben a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal épületében (4026 Debrecen, Hunyadi utca 13. szám), október 20-án Szegeden a Csongrád Megyei Kormányhivatal épületében (6722 Szeged, Bécsi krt. 5. szám).

A szervezők a rendezvényt azoknak ajánlják, akik Magyarországon és Romániában is dolgoztak alkalmazottként, vagy vállalkozóként, illetve egyéb jogcím alapján szereztek/szereznek magyar- és román nyugdíjjogosultságot. A Tanácsadó napokon az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a nyugdíjjogosultságról, a nyugdíjba vonulás feltételeiről, az ügyintézési teendőkről, illetve – kérésre – a folyamatban lévő nyugdíjügyről is. Előzetes bejelentkezés és regisztráció az alábbi telefonszámon, valamint e-mail címen lehetséges: +36-1-270-81-08, konzultacio@onyf.hu.

 (Bihari Napló)


További cikkek

(Illusztráció)

Turul-szobrot avatnak vasárnap

2017. Október 12.

A városunk és gyülekezetünk történelméhez kötődő Turul-nemzetséget ábrázoló Turul-szobor avatására kerül sor vasárnap. Igét hirdet Forró László egyházkerületi főjegyző, ünnepi beszédet mond dr. Tiba István parlamenti képviselő. A református egyházközség meghívója.

Döntetlent játszottak a sípmesterek

2017. Október 12.

Bihar és Hajdú Bihar megye labdarúgó játékvezetői hétfőn délután az érmihályfalvi Praszler stadionban játszottak barátságos meccset. Mindkét oldalon egy-egy gól esett.

Egy "Boldog Iskola" Érmihályfalván

2017. Október 11.

Havonta egy "boldogságóra" - így kezdődött. Aztán megkapták a Boldog Iskola címet. Török Erzsébet tanárnő boldogan elmondja, miről is van szó.

Befejeződött a tuják cseréje

2017. Október 11.

Facsemeték nem csak a főutcára kerültek. Bejelentés alapján a környezetvédelmi hatóság is vizsgálódott...

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: