Már most sok a szúnyog Érmihályfalván

2020. Július 6.

Kérjük legyenek türelemmel, igyekszünk legrövidebb idő alatt megoldani ezt az állapotot.

 

A szinte négy hétig tartó folyamatos esőzés és hirtelen jött meleg idő miatt ideális körülmények között, gyorsabban és nagyobb számban fejlődnek a szúnyogok, ezzel magyarázható az Érmihályfalván is tapasztalt invázió, amely sok kellemetlenséget okoz az embereknek. A szúnyogok elszaporodása ellen sokat tehetünk azzal, hogy a lakókörnyezetünkben, a háziállatok itatóvizét rendszeresen cseréljük, az ereszcsatornát, vízelvezető árkot tisztán tartjuk, ugyanis ezek mellőzése ideális tenyészőhelye lehet a szúnyogoknak. A hatékony beavatkozás sajnos vegyi úton érhető el. Ennek érdekében az önkormányzat munkatársai keresik az optimális megoldást, az időben végrehajtott és eredményes szúnyogirtás lehetősége tekintetében. Hamarosan közölni fogjuk Önökkel a permetezésre kitűzött időpontot, nyilván időjárás függvényében.

Annak érdekében, hogy maximális eredményt tudjunk elérni, az eljárást meg kell ismételni, egy meghatározott időintervallumban. Addig is kérjük, legyenek türelemmel, igyekszünk legrövidebb idő alatt megoldani ezt az állapotot.

 

            Karsai Attila - alpolgarmesterTovábbi cikkek

ilusztráció

Leszámolunk a szúnyogokkal Érmihályfalván!

2020. Július 9.

Július 13 – án, egész napos szúnyogirtás veszi kezdetét Érmihályfalva közterületein.

TISZTELT DIHENES VÁROSRÉSZ LAKÓI!

2020. Július 14.

Lakossági találkozó.

Ismét Aratók Találkozója volt Hajdúnánáson

2020. Július 6.

A hagyományhoz híven július első szombatján tartották meg Hajdúnánáson a XII. Hagyományőrző Aratók Találkozóját. Az egész napos programon részt vett a testvérváros, Érmihályfalva, küldöttsége, a Magyarok Kenyere programba szánt adományt is átadva.

Szolidárisak kell legyünk minden téren!

2020. Július 6.

Összefogva hatékonyabban és eredményesebben tudunk megbirkózni a nehézségek legyőzésében.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: