Másodfokú viharriadó van az ország egyharmadában

2019. Június 24.

Újabb, felhőszakadásokra és viharokra figyelmeztető narancssárga, illetve sárga jelzésű figyelmeztetést bocsátott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Bihar megyére az elsőfokú érvényes.

(Illusztráció: meteoromania.ro)

(Illusztráció: meteoromania.ro)

A másodfokú viharriadó hétfőn déltől 23 óráig érvényes, és 13 megyét érint: Suceava, Botoșani, Neamț, Bákó, Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Gorj, Vâlcea, Olt, Dolj, Vrancea és Prahova. Ezekben a régiókban viharos széllökésektől és villámlásoktól kísért felhőszakadások várhatók, a lehulló csapadék mennyisége helyenként a 70 litert is elérheti négyzetméterenként.

A szintén hétfőn 23 óráig érvényben lévő elsőfokú viharriadó az ország többi megyéjére terjed ki. Az érintett régiókban ugyanúgy viharos széllökésektől és villámlásoktól kísért felhőszakadások várhatók, a lehulló csapadék mennyisége helyenként az 50 litert is elérheti négyzetméterenként.

  (maszol.ro)További cikkek

Diákok szünidei alkalmazása

2019. Június 24.

A 18. életévüket be nem töltött diákokat napi hat órás, illetve heti 30 órás munkaidőre lehet alkalmazni, ez számukra teljes munkaidőt jelent.

I. Kárpát-medencei Médiatalálkozó, hagyományteremtő szándékkal

2019. Június 25.

A Nemzetpolitikai Államtitkárság június 12–14. között szervezett találkozót a külhoni magyar nyelvű média képviselőinek. Megyénket a Bihari Napló részéről Rais W. István főszerkesztő, illetve Rencz Csaba újságíró képviselte, de jelen voltak a közmédia váradi tudósítói is.

Angol nyelvű bibliahét

2019. Június 21.

Június 24. és 27. között várják a gyerekeket.

Harmadik alkalom, harmadik hely

2019. Június 21.

Az érmelléki csapat idén is harmadik lett a Nyírbátorban rendezett focitornán.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: