Még két meccs a szezonból

2018. Június 4.

Csekély reménnyel látogatott csapatunk Mácsapusztára, és ez be is igazolódott... Szombaton utolsó bajnoki forduló, jövő szerdán kupadöntő.

 

 A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság utolsó előtti fordulójában ahhoz a Mácsapusztai Unireához látogatott csaptunk szombaton, mely egyrészt tapasztaltabb, másrészt az ősszel saját pályánkon is megleckéztettek bennünket. Ha ez nem lenne elég, edzőinknek 4 alapembert kellett nélkülözni: Jude sérült, Gego, Lakatos és Tóth sárga lapok miatti eltiltását "állta". Ennyi hiányzót nem bír el a csapat, ez be is igazolódott, hiszen 2-0-ás félidő után 3-0-ra vesztettünk, bár kétgólos hátrányban még voltak helyzeteink, melyek, ha bemennek... - de mit számít ez már.
Az Unirea összeállítása: Gábor G. - Crisan, Foris, Hossu, Balajti, Solymosán (46. p. Bersenszki), Daroczi, Kiss, Sándor, Tankó (70. p. Kanalas), Gábor J. (88. p .Iuhas). 
A forduló további eredményei és a tabella ide kattintva tekinthető meg.
Az utolsó fordulóban a Borsi Viitorul érkezik a Praszler stadionba, így hazai pályán lesz lehetősége a csapatnak, hogy amennyire lehet, szépen búcsúzzon kitartó szurkolóitól egy igen "viszontagságos" bajnoki idény végén. 
A szezonnak azonban még nem lesz vége: június 13-án, szerdán tartják a Román Kupa megyei döntőjét, ahol a Gyapjúi Dacia lesz az ellenfelünk. Bár mindkét csapat szerette volna, a helyszínen nem változtatott a megyei szövetség, az marad a korábban kijelölt, mindkét csapatnak távoli Belényes. 

További cikkek

Újra volt gyereknap Érmihályfalván

2018. Június 5.

A rossz idő "előszele" vetett véget az Érmihályfalván tartott gyereknapnak vasárnap, amely azonban addig igen sikeresnek bizonyult. Idén is volt családi vetélkedő, melyre öt csapat nevezett be.

A Móka előadói a zsűri tagjaival

Arany fokozatra minősítették az érmihályfalvi "ördögöt"

2018. Június 5.

A Móka színjátszó csoport Komlón szerepelt Molnár Ferenc darabjával, a IV. Komlói Amatőr Színjátszó Találkozón.

Az érmihályfalvi küldöttség, jobbra Felvinczi Erzsébet két tanítványával

Arany, ezüst és bronz minősítések Micskéről

2018. Június 4.

Két érmihályfalvi kisdiák jutott be az idei népdalverseny országos döntőjébe.

Véget ért a 8. Bölcs Diákok országos szintű verseny

2018. Június 1.

Az alábbi elérhetőségen akár meg is nézhető, hogyan szerepelt a líceum csapata Kolozsváron, a Bölcs diákok országos vetélkedő elődöntőjében. Mezei Emőke tanárnő írása.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: