Megérkezett a megígért támogatás

Megérkezett a megígért támogatás
2018. August 14.
Három célra költhető, a Megyei Tanácstól kapott támogatást foglaltak be a helyi költségvetésbe.
/vlm/Image/Show/84/

Az elmúlt csütörtökön tartott rendkívüli tanácsülés egyik témája volt a költségvetés kiegészítése. pontosabban annak a 336,7 ezer lejnek a büdzsébe történő beemelése, amit a Megyei Tanácstól kapott az önkormányzat.

Az összeg három célra költhető.

Egyik a Malom utca vízelvezetésének elkészítése, a másik a Munkácsy Mihály utcának a Kazinczy Ferenc utca és az Egészségügyi-Szociális Központ közötti részének (a Pünkösdista imaház előtt) leaszfaltozása.

A pénzösszeg harmadik része az, melyre Pásztor Sándor, a Megyei Tanács elnöke június végén tett ígéretet, amikor részt vett a Fogyatékkal Élő Felnőttek Társadalmi Beilleszkedését Szolgáló Központ helyi kirendeltségének avatásán, annak felújítása után. Akkor került szóba, hogy a Helyi Tanács már korábban megszavazta: a központ használatába adnak (mivel az épület az önkormányzaté) újabb helyiségeket, hogy az kiterjeszthesse tevékenységét. A rendbetételre váró helyiségek láttán tett ígéretet Pásztor Sándor a támogatásra, mondván: igen szükséges beruházásról van szó, mely az egész környék érintettjeit kiszolgálná.

A tanácsosok egyhangúan megszavazták a napirendet.

Keresés