Megtartották a felnőtt focicsapat szokásos évzáróját

2018. December 20.

Az Unirea sikeres őszi szezont tudhat maga mögött, hangzott el.

 

Kedden este tartották meg az Unirea klub felnőtt labdarúgó csapatának szokásos évzáró összejövetelét. A találkozót stílszerűen egy kis focizással kezdték (a sportteremben), majd terített asztal mellett folytatták. Fele Attila klubelnök köszöntötte a megjelenteket, gratulálva a focistáknak és edzőiknek (Muzsnay Zsolt, ifj. Fele Sándor) az őszi szezonban elért 3. helyhez. Reményét fejezte ki, hogy a gárdát sikerül összetartani tavaszra is, egy stabil csapat kialakításával pedig jönni fognak az eredmények, ami a szurkolókat is egyre nagyobb számban "hozza vissza" a pálya köré. 

Nyakó József polgármester is gratulált az eredményhez, azt a nyáron eltervezett koncepció eredményének tulajdonítva. Muzsnay Zsolt edző "leigazolását" is hasznosnak vélte, ugyanakkor megköszönte a Helyi Tanácsnak, hogy támogatja a klubot, hiszen - mint fogalmazott - "nekünk zsigereinkben van a foci", nem azokhoz vagyunk hasonlóak, ahol időnként, mintegy kampány-szerűen fel-felfuttatnak egy gárdát, majd a pénz fogytával megszüntetnek. Az utánpótlás nevelésének fontosságát is hangsúlyozta, illetve, hogy az önkormányzat támogatására továbbra is számíthatnak.

Krizsán Csaba tanácsos, a klub vezetőtanácsának tagja is örömmel könyvelte el, hogy a bal lábbal indított bajnoki szereplés (az első két hazai meccs elvesztése - szerz. megj.) után sikerült a táblázat elején megkapaszkodni. Mint régi álmát említette, hogy a csapat a C-ligában szerepeljen, ám a realitás az, hogy a város önmagában, jelentős szponzorok nélkül ezt nem tudná fenntartani azt az állapotot, ahogyan az korábban már bebizonyosodott. A tanácsos is kiemelt célnak nevezte meg, hogy a szurkolókat a jó eredményekkel vissza kell csábítani a lelátóra.

Több szó nem is hangzott el, következett a közös vacsora. 

A felnőtt csapat után pénteken délután az ifjúsági, illetve a három utánpótlás csapat számára tartanak évzáró összejövetelt.

A témához tartozik még, hogy az elmúlt szombaton, a Bihar Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) 2018-as gálaestjén Muzsnay Zsoltot munkásságáért emlékplakettel tüntették ki.További cikkek

A rendőrfőnöknő cáfolja a híresztelést

2018. December 20.

Cosmina Dat rendőrfőnöknő közleményben cáfolja azokat az értesüléseket, melyek gyerekek állítólagos elrablási szándékáról kaptak szárnyra.

Betlehem a főtéren

2018. December 20.

Szerda óta látható a karácsonyfa mellett.

Háztartási gépek roncsprogramja

2018. December 19.

Szerdán indul a háztartási gépek roncsprogramja, amelynek keretében idén hatvanezer értékutalvány áll a lakosság rendelkezésére.

Ne álljanak szóba idegenekkel!

2018. December 19.

Idegenek szólítanak meg gyerekeket, hogy járművükbe csábítsák őket. Mindannyiunk felelőssége, hogy ne járjanak sikerrel, hangzott el a tanácsülésen.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: