Megújított iskola, épülő tanuszoda

2019. November 8.

Befejeződött az 1. számú Technológiai Líceum renoválása, és - ha lassabban is a tervezettnél - épül a tanuszoda.

 

Az érmihályfalvi Helyi Tanács még júliusban hagyta jóvá, hogy a Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség (ADD) beruházásokat végezzen el a helyi 1. számú Technológiai Líceumban. A kivitelezés a nyári vakációban volt teljében (ahogyan arról beszámoltunk), mostanra pedig véget is ért, megtörtént a munkálatok átvétele is. Utóbbiak közé tartozott a teljes tetőcsere (cserepek, gerendázat, csatorna), járdaépítés és térkövezés a főépület előtti, szabadtéri rendezvényeknek (pl. tanévnyitók és tanévzárók) helyet adó térségben. A költségeket a hozzá tartozó ADD-n keresztül a Megyei Tanács állta, annak RMDSZ-es elnöke, Pásztor Sándor a napokban meg is tekintette, miként sáfárkodtak a támogatással a helyiek. Az iskolát érintő projekt része, hogy tanintézményt a szakoktatáshoz szükséges felszerelésekkel gazdagítják, ezek beszerzése folyamatban van. 

Ugyancsak a Megyei Tanács és az ADD révén épül az érmihályfalvi tanuszoda, melynek alapját már megöntötték, ezekben a napokban az alap falai közötti helyeket töltik fel kavicsréteggel. A munkálat sajnos a tervezettnél valamivel lassabban halad, ennek oka, hogy a kivitelező munkaerőhiánnyal kell számoljon, mondta el Nyakó József polgármester.

  (Bihari Napló)További cikkek

Szilveszter 2019

2019. November 8.

Máris lehet jelentkezni az idei óévbúcsúztató bulira.

Fotó: Facebook/Kicsi Noel SMA 1

Túlvan az első kezelésen Noel

2019. November 8.

Csütörtökön megkapta az első kezelést az érkörtvélyesi Ölyüs Noel, és a körülményekhez képest jól van, tudtuk meg édesanyjától.

Jótékonysági hétvége: Összefogás Noelért!

2019. November 7.

"A csoda létezik, a csoda él, a csoda bennünk van." Jótékonysági hétvége november 16-án és 17-én. A szervezők felhívása.

Két utca képükön látható kereszteződésében lesz az új bevásárlóközpont

Gyár, autómosó, bevásárlóközpont épül

2019. November 7.

Az érmihályfalvi Helyi Tanács októberi ülésén a tanácsosok több olyan kérdésben is szavaztak, melyek a város övezeti fejlesztési tervének (PUZ) módosítását érintik.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: