Megyeközi szakaszban az U 10-es focicsapat

2018. Február 23.

Az érmihályfalvi Zelk Zoltán Általános Iskola U 10-es korosztályú focicsapata nyerte az országos tehetségkutató bajnokság megyei döntőjét, és képviselheti Bihart a megyeközi szakaszban.

(Illusztráció)

(Illusztráció)

Ezekben a hetekben zajlik a Román Labdarúgó Szövetség (FRF), a Tanügyminisztérium illetve a Tymbark nevű támogató összefogásával az U 8, U 10 és U 12 korosztályoknak szánt tehetségkutató labdarúgó torna. Ennek keretében zajlott le a közelmúltban az U 10-es korosztály számára a megyei szakasz, melyet végeredményben az érmihályfalvi Zelk Zoltán Általános Iskola csapata nyert. A siker felé vezető úton először a regionális szakaszt nyerték meg Szabó Zoltán testnevelőtanár-edző tanítványai, január végén Székelyhídon legyőzve a házigazdákat 6-0-ra és Érsemjént 4-1-re. Azt követően az elmúlt pénteken Margittán tartották meg a megyei döntőt, ahol a 6 körzet győztese találkozott. 

Az érmihályfalviak csoportjukban Élesdet 6-0-ra, Tenkét 4-2-re múlták felül, a döntőben, a másik csoport győztesével, Margittával találkoztak, ott már szorosabb csatában, de 2-1-re sikerült diadalmaskodjanak. Ez azt jelenti, hogy a megyét képviselhetik a megyeközi szakaszban valamikor márciusban, még el nem döntött helyszínen (vagy Kolozsváron, vagy Nagybányán), további négy megye (Kolozs, Szilágy, Máramaros, Szatmár) ellenében. A csapatot azok az általános iskolás gyerekek alkotják, akik tagjai a helyi Unirea junior E csapatának is, a bajnokságban a második helyet elfoglalva, tudtuk meg Szabó Zoltántól, kinek focistái: Safta Cristian (kapus), Pap Dávid, Bödő Efraim, Martin Kevin, Koczkás Gábor, Ilcaş Sebastian, Nagy Ervin, Chindea Erik.

  (Bihari Napló)


További cikkek

Másodfokú fagyriadó lépett érvénybe

2018. Február 26.

Fagyhullámra vonatkozó, narancssárga jelzésű figyelmeztetést bocsátott ki szombaton az ország területének kétharmadára az Országos Meteorológiai Szolgálat. A február végén megszokottnál 10-15 fokkal hidegebb lesz.

"Legyetek megfelelő emberek a megfelelő helyen"

2018. Február 26.

"Tudjuk, ez az élet rendje, mégis rácsodálkozunk erre a körforgásra minden alkalommal", hangzott el a hét végén az érmihályfalvi kultúrházban, amikor a helyi középiskola három líceumi és három szakiskolai osztályának szalagavató ünnepségét tartották meg.

Új épület lesz a Városháza udvarában

2018. Február 23.

Elbontják a régi épületet, a helyére kerülő újba a Városháza több irodája is átköltözik majd.

Elutasították a kérést

2018. Február 22.

Nem volt meg a kellő számú helyeslő szavazat a raktárépítési kéréshez. A 2018-as költségvetést ellenben kérdések nélkül, egyhangúan elfogadták a februári tanácsülésen.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: