Mérleget vontak az Unireánál

2017. Június 13.

A 2016 /2017-es szezont lezáró összejövetelt tartottak az Érmihályfalvi Unirea SK sportolói és sportvezetői pénteken.

 

A Gödör rendezvényházba voltak hivatalosak pénteken délután az Unirea SK sportvezetői, sportolói (utóbbiak mintegy 100-an, gyerekek és felnőttek egyaránt), hogy számot vessenek az elmúlt szezon eredményeivel.

A "leltárt" pontosabban csak a labdarúgók készíthették el, hiszen a Csengeri Csongor edzette leány kézilabdások még bajnokság közben vannak, a sakkozóknak pedig gyakorlatilag nincs szünet, egész évben eleget tesznek a versenyekre szóló meghívásoknak.

Ennek megfelelően a focié volt a főszerep. Elsőként Fele Attila klubelnök gratulált az eredményekhez, megköszönve minden szakosztálybeli munkát edzőknek, sportolóknak. Kiemelte, hogy a felnőtt csapat 5. helye igen jónak mondható, tekintetbe véve a bajnokság közben adódott nehézségeket, akik előttünk végeztek, azok valóban erősebbek, jobbak is nálunk. Az önkormányzat és néhány lelkes támogatónak köszönhetően fejlődhetett is a csapat, hiszen azt is figyelembe kell venni, hogy hány gyereknek biztosítanak sportolási lehetőséget.

Nyakó József polgármester is a lehetőségekhez mérve jónak minősítette az elért eredményeket, véleménye szerint olyan edzőink vannak, akik ki tudják hozni sportolóikból a jó teljesítményt. A megye hasonló városaihoz képest Érmihályfalva többet költ sportra, az elért eredmények pedig megfelelnek a lehetőségeknek, ugyanakkor büszkék is lehetnek azokra, tette hozzá.

A sakkozók nevében Kovács István kért szót, megköszönve a nekik szánt támogatásokat, ugyanakkor azt is elmondta, hogy sok helyre kapnak meghívást és eredményesek is.

Ifj. Fele Sándor, a felnőtt labdarúgó csapat edzője szerint egy stabil, a megyei első osztályú bajnokságban jó-középszintű gárdát sikerült kovácsolni, de továbbra is feladat, hogy a szurkolókat is "visszahódítsák" a lelátóra.

Szalai Zoltán alelnök a stabil pénzügyi háttér fontosságát hangsúlyozta, úgy vélve, hogy az elért szintből nem szabad engedni.

Krizsán Csaba tanácsos, a klub vezetőtanácsi tagja felelevenítette az elmúlt évtizedek kiemelkedő sikereit, illetve az azokat szinte törvényszerűen váltó mélypontokat, reményét fejezve ki, hogy "fogunk még feljebb is jutni". 

Bár külön nem ejtettek erről szót, megjegyezzük, hogy a Szász Attila edzette ifjúsági csapat a 9., míg Szabó Zoltán összesen 47 (közülük 34 igazolt) gyereket megmozgató junior E és junior D csapatai egyaránt a 8. helyen végeztek - mindegyikre jellemző, hogy a mezőny többi csapatához képest fiatalabb gyerekek alkotják a gárdákat.

Mint elhangzott, egy hónapnyi vakáció várja a focistákat, ám edzőjük azt kérte: ezt az időt is "aktív pihenéssel" töltsék.


További cikkek

Ünnep a Szentháromság gyerekotthonban

2017. Június 13.

Lufikkal díszített kapu- és épületbejárat, szépen rendben tartott kert, napsütéses idő fogadta mindazokat, akik szombaton részt vettek Gálospetriben a Szentháromság Kollégium idei jótékonysági napján.

Kispályások Nyírbátorban

2017. Június 14.

Érmihályfalvi, érsemjéni és monospetri tagok alkotta, Érmellék nevet viselt csapat nyerte a Nyírbátorban rendezett kispályás focitornát.

Bababörze és gyerekruha vásár, második alkalommal

2017. Június 12.

A második alkalommal megrendezett vásáron a helyi anyukáktól lehetett mindenféle használt gyerekholmikat, kellékeket vásárolni, cserélni.

A záróünnepség résztvevői a szervezőkkel a focipályán

Sikeresnek ítélték az első diákolimpiát

2017. Június 12.

Díjátadásokkal, értékelésekkel ért véget az elmúlt csütörtökön délután Érmihályfalván az I. Kabos Endre Diákolimpia. A következő, jövő évi megszervezésével is az érmelléki kisvárost bízzák meg.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: