Mihályfalvi résztvevői is voltak a 14. tánctábornak

2019. Augusztus 5.

Érmihályfalvi gyerekek is részt vettek a Tini Dance Center táncstúdió 14. tánctáborában.

 

A Tini Dance Center táncstúdió idén már a 14. tánctáborát szervezte meg Székelyhídon, melyen a helyeik mellett érmihályfalvi, szalacsi, nagyváradi, bihari, csatári, szalárdi, biharfélegyházi, asszonyvásári, kereki, tóti, micskei, keserűi, csokalyi, diószegi, sőt, a határ túloldaláról létavértesi gyerekek vettek részt, összesen 76-an. Oláh Katalin tanítónő, a TDC vezetője, aki két lányával, Erdei Csengével és Fannival, továbbá a TDC-tagokkal szervezte a programokat, elmondta: a tábor 5 napja alatt több táncstílussal ismertették meg a gyerekeket, fejlesztették tánctudásukat: volt balett, modern-, show- és latin tánc. A tábor két téma köré épült: 1. - A Pál utcai fiúk című musical 3 betétdalára (Éljen a grund!, Mi vagyunk a grund!, Felveszem a vörös ingem), illetve a Color együttes Féltelek című dalára készült koreográfia; 2. nyaralás, strandolás, feltöltődés. 

A tábor résztvevőit úgynevezett családokra osztották, a TDC egy-egy tagja volt a "családfő", ők segítették, irányították a csapatok tevékenységeit, ami természetesen nem csak táncból állt, hiszen a tábor ideje alatt verseny is zajlott, a pontokat segítőkészséggel, pontossággal, figyelmességgel, csapatzászló és -induló megalkotásával lehetett kiérdemelni. A táborozókra várt még fitnesz, és vízi zumba a Gyermek Jézus Szabadidő és Sportközpontban, szerveztek továbbá stafétajátékot, bolond diszkót, Ki mit tud? - vetélkedőt, color party-t, egy tóti anyukának köszönhetően egy hatalmas, 90 szeletes tortának is örülhettek. Oláh Katalin elmondta: a helyi Petőfi Sándor Elméleti Líceum tornatermében táncoltak, ahova a legtöbb gyereket a szülők, nagyszülők szállították nap mint nap, de például a diószegiek iskolabusszal oldották meg a közlekedést, a mihályfalvi szülők összefogva egy buszt fogadtak arra a néhány napra, Szalárdról egy nagypapa hozta-vitte a gyerekeket. A 14. tánctábort a szülők, barátok előtt bemutatott gálaműsorral zárták.További cikkek

Véget értek a hagyományőrző napok

2019. Augusztus 6.

A július 31. és augusztus 3. között megrendezett eseményen átlagosan naponta mintegy 160 gyermek és felnőtt buzgólkodott a foglalkozásokon.

Életkerék - 2019. Július

2019. Augusztus 6.

A július folyamán bejelentett újszülöttek, a házasságot kötött párok, és az eltávozottak névsora.

Találkozó mezőgazdasággal foglalkozóknak

2019. Augusztus 5.

A találkozóra várják a gazdálkodókat, függetlenül attól, hogy azok mekkora területet művelnek meg.

Szúnyog-, kullancs- és rágcsálóirtás - megismétlik az eljárást

2019. Augusztus 5.

Szerdán megismétlik a július közepén tartott szúnyog-, kullancs- és rágcsálóirtást.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: