Módosítások a közlekedési szabályzatban

2020. Január 7.

Iskolai végzettséghez kötik a jogosítvány megszerzését.

 

A hotnews.ro hírportál szerint a közlekedési szabályok közeljövőbeli módosításai között szerepel, hogy  a Gépjármű- és Gépjárművezetés-ellenőrző Hivatal  (Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor) egy olyan ingyenes informatikai platformot kell a lakosok rendelkezésére bocsásson saját internetes oldalán, melyen keresztül ellenőrizni lehet egy gépjármű bejegyzési folyamatát, illetve adott esetben azt, ha a bejegyzést felfüggesztették, ekkor az indokokat is közzé kell tenni.
Jelentős változás, hogy 2020. július 1-től ahhoz, hogy valaki gépkocsivezetői igazolványt szerezzen, legkevesebb 10 osztályos iskolai végzettsége kell legyen, az idős személyek pedig sűrűbben kell orvosi vizsgán részt vegyenek, hogy megőrizhessék jogosítványukat. 
A módosítások között szerepel: akit rajtakapnak, hogy vezetés közben telefonál, annak jogosítványát 30 napra felfüggeszthetik. 
      (Bihari Napló)


További cikkek

Toborzó kispályás focitornára

2020. Január 7.

Február elsején lesz a sportcsarnokban.

Noel és testvére, Szebasztián egy korábbi fotón  (fotó: Facebook.com/Noel.SMA1

Halasztani kellett az érkörtvélyesi kisfiú negyedik kezelését

2020. Január 8.

A gerinc eredetű izomsorvadásban szenvedő Ölyüs Noelnek kedden kellett volna megkapnia a negyedik Spinraza-injekciót. Sajnos a kezelést el kellett halasztani.

Emléktúra a háborúk áldozatainak tiszteletére

2020. Január 7.

Az útvonal: Érmihályfalva - Körtvélyes - Gálospetri - Ottomány.

Kispályás focival kezdték az évet

2020. Január 6.

Foci mindig van! Az "aranymondás" vonatkozik kis- és nagy csapatokra, játékosokra, szurkolókra egyaránt, legyen az bármelyik évszak. Ennek jegyében rendezték meg január negyedikén, szombaton Nyíradonyban a Bástya Kupa elnevezésű kispályás tornát.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: