Mondókaverseny Margittán

2018. Június 6.

A negyedik megyei szintű mondókaversenynek a margittai Művelődési Ház adott otthont május 26-án. A résztvevők és a jutalmazottak között is voltak érmihályfalviak.

 

Igen sok településről érkeztek a résztvevők és kísérőik: Nagyvárad, Monospetri, Poklostelek, Micske, Érszőllős, Albis, Érmihályfalva, Székelyhíd, Szalacs, Tóti.

Az esemény megnyitása után a gyermekek temperamentumuk szerint mondhatták el a hosszabb-rövidebb mondókákat, köztük tréfásakat, tanító tartalmúakat. A nagy munka után szeretetvendégségben részesültek a versenyzők és pedagógusok. Ameddig a zsűri meghozta döntését, a résztvevők arcfestésen vettek részt. 

 Díjazottak:

I. helyezés: Szabó Dóra - Székelyhíd, Kovács Bianka - Margitta, Herman Damarisz - Albis, Sas Zsombor - Margitta, Simonka Patrik-Nagyvárad, Krisán Veronika - Érmihályfalva;

II. helyezés: Bánházi Bíborka – Érmihályfalva, Kulcsár Tamara – Székelyhíd, Borsi Eszter – Albis, Pop Nóra – Margitta, Lakatos Beáta – Tóti, Cseppentő Kamilla - Margitta;

III. helyezés: Bivolaru Vanessa – Albis, Gecse Lídia – Nagyvárad, Barta Boróka Tünde – Székelyhíd, Horváth Noémi Viktória – Monospetri, Dombi Bianka Blanka – Érszőllős, Halas Júlia – Micske.

Befejezésként a szervezők köszönetet mondtak a verseny támogatóinak és a „jövőre találkozunk ugyanitt” mondattal zárták a rendezvényt.

  (Forrás: Bihari Napló)


További cikkek

Jó eredmény és sok élmény az U10-es focisoknak

2018. Június 6.

Az ötödik helyet szerezte meg a nyolc csapatos mezőnyben az érmihályfalvi Zelk Zoltán Általános Iskola U10-es focicsapata Bukarestben. A tehetségkutató tornán mentoruk Miodrag Belodedici volt.

(Illusztráció: neteducatio.hu)

Magyarországi továbbképzési lehetőségek pedagógusoknak

2018. Június 6.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége és az Oktatási Hivatal 2018 év augusztusára magyarországi elismert és akkreditált továbbképzést hirdet 225 külhoni magyar pedagógus részére.

A Móka előadói a zsűri tagjaival

Arany fokozatra minősítették az érmihályfalvi "ördögöt"

2018. Június 5.

A Móka színjátszó csoport Komlón szerepelt Molnár Ferenc darabjával, a IV. Komlói Amatőr Színjátszó Találkozón.

Újra volt gyereknap Érmihályfalván

2018. Június 5.

A rossz idő "előszele" vetett véget az Érmihályfalván tartott gyereknapnak vasárnap, amely azonban addig igen sikeresnek bizonyult. Idén is volt családi vetélkedő, melyre öt csapat nevezett be.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: