Négy bajnokságban is érdekeltek az Unirea focistái

Négy bajnokságban is érdekeltek az Unirea focistái
2015. August 20.
A mezőny első nyolc csapata között végezni, illetve nevelni és szereplési lehetőséget adni a fiataloknak - ezekkel a célokkal vág neki az Érmihályfalvi Unirea a focibajnokságnak.
Az elmúlt hetekben összesen hét edzőmeccsel készült az Unirea a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság őszi szezonjára. Ezeken kialakult a keret, melynek névsorát már közöltük (részletek ide kattintva), annyi még a változás – mint azt Fele Attila klubelnöktől megtudtuk -, hogy Csiri Zoltánt és Ármós Sándort a Hegyközszentmiklósi Toldynak adják kölcsönjátékosokként.
Közben ülést tartott a klub vezetősége is, melyen a megüresedett alelnöki tisztségbe kinevezték azt a Pap Lászlót, aki korábban már közel egy évtizedig ellátta ezt a feladatot. Fele Attila elnök elmondta: célként jelölték meg, hogy a felnőtt csapat a mezőny első 8 gárdája között szerepeljen, emellett a fiatalok nevelése és szerepeltetése elvárás az edzők felé.
A felnőttek mellett (kinek edzője ifj.Fele Sándor) beíratták a bajnokságba az ifjúsági (edző Csűri Sándor), az U 13 (edző Fele Szabolcs) és U 10 (edző Szabó Zoltán) korosztályos csapatokat (valamennyi játékosnak megejtették az orvosi vizsgáját is), de már megalakult az U 7-es is, ugyancsak ifj.Fele Sándor vezetésével; a kapusokat minden korosztályban Szász Attila kapusedző tréningezi.
Az Unirea hazai pályán kezdi a pontvadászatot szombaton, a Bihar FC II. ellenében (az ifjúságiak 15, a felnőttek 17 órakor), miközben az egy héttel később rajtoló korosztályosok (U 13, U 10) Balmazújvárosban vesznek részt egy nemzetközi tornán.

Keresés