Néptáncosaink Konyáron

2012. Július 16.

A Hajdú-Bihar megyei Konyáron az elmúlt hét végén - július 13-14-15 - tartották meg a XVI.Hagyományörző Napok és Aratóverseny fesztivált.

 

               A Nyíló Akác táncosai a konyári színpadon    (fotó: Hajdú Mariann)


A hagyományőrző programok keretében rendeztek szombaton folklórdélutánt és táncházat, melyre nyíradonyi, derecskei, debreceni, püspökladányi és helyi néptánccsoportok, népdalkörök mellett hivatalos volt a margittai Gyöngyvetők és az érmihályfalvi Nyíló Akác néptánccsoport is. A mi táncosaink szilágysági, szatmári és mezőségi koreográfiákkal álltak színpadra.További cikkek

Szombaton: Retro Disco

2012. Július 17.

Szombaton este 22 órától ismét retro disco lesz a "Gödörben". A belépő ára 5 lej.

IV. Ifjúsági Fesztivál

2012. Július 17.

Immár negyedik alkalommal szervezték meg az ÉRMISZ-esek az Ifjúsági Napokat, július 13.-14. között. Munkájukat segítette Érmihályfalva Önkormányzata, az RMDSZ és a Communitas Alapítvány is.

Németországi megfigyelő a szociális központban

2012. Július 16.

A németországi SES (Senoir Experten Sercice) Alapítvány egy küldötte tartózkodik ezekben a napokban Egészségügyi-Szociális Központban, ahol az ott folyó munkát segíti tanácsaival, majd jegyzőkönyvben összegzi tapasztalatait.

Tóth Attila újmisés az oltár előtt (középen)

"Egy kenyér és egy test vagyunk mi..."

2012. Július 14.

Az egy héttel korábban a nagyváradi Bazilikában Böcskei László megyés püspök által áldozópappá szentelt Tóth Attila Levente július 14-én, szombaton délelőtt megtartotta első szentmiséjét a római katolikus templomban.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: