Nyakó József polgármester felhívása az érmihályfalvi lakosokhoz

2020. Március 17.

Meg kell vívnunk élet- halál harcunkat egy alattomos ellenséggel, a COVID-19 koronavírussal szemben.

 

Kedves Érmihályfalviak

 

Veszélyes, mondhatnám életveszélyes időszak köszöntött ránk. Európának minden nemzetével együtt, nekünk is meg kell vívnunk élet- halál harcunkat egy alattomos ellenséggel, a COVID-19 koronavírussal szemben.

A természeti katasztrófák, mint a árvíz, tűzvész, tornádó, eddig, szerencsére elkerültek bennünket, de ez a csata számunkra, érmihályfalviak számára, sajnos elkerülhetetlen. Az elmúlt harminc év szabadsága elkényeztetett bennünket, ma már nehezünkre esik szabályokat, szigorú előírásokat betartani.

Ezúttal pedig nincs más kiút!

Vagy követjük a védekezési eljárás folyamatának minden lépését, vagy elveszünk. Elveszítünk szülőt, testvért, gyereket azért, mert nem adunk jelentőséget orvosaink, vezetőink utasításainak. Aki önfejűen legyint és fittyet hány a szabályokra, annak, a mostani rendkívüli állapotban, az igazságszolgáltatás előtt kell felelnie tettéért.

Ugyanaz vár azokra a nagyot mondó, álhírterjesztő, okoskodókra is, akik zavart akarnak kelteni a bajából kiutat kereső, közösségünk tájékozatlan ingatag tagjaiban. A védekezésről kapcsolatos teendőkről és naprakész adatokról az www.ermihalyfalva.ro honlapon tájékoztatjuk Önöket.

Mindannyian összefogva egy egységes frontot kell alkossunk, közös ellenségünk a koronavírus ellen.

Fokozottan szolidárisak kell legyünk a rászorulókkal, bajtársi segítséggel elhárítjuk a ránk leselkedő veszélyt. A Helyi Katasztrófavédelmi Bizottság rendelkezéseit betartva és segítőkész felebarátként figyelve egymásra, nem győzhet le egyetlen érmihályfalvit sem az, Európát tizedelő, gyilkos vírus.

A védekezés folyamatáról, eszközeiről, a családi orvosok mellett, munkatársaim is alázattal és azonnal készek tájékoztatást adni a 0259/355216-os telefonszámon vagy a primaria@valealuimihai.ro email címen.

Bízva magunkban és egymásban képesek leszünk megvédeni városunk közösségét a koronavírus kíméletlen, katasztrofális csapásaitól.

Jobb időket remélve fegyelmet, éberséget, kitartást és egészséget kívánok mindenkinek!

Nyakó József

Érmihályfalva polgármestere

 

 További cikkek

FONTOS KÖZLEMÉNY

2020. Március 18.

S.C. APĂ CANAL NORD VEST S.A.

Felhívás 2020.03.20

2020. Március 20.

A 2020 március 19.-én tartott gyűlésén az Érmihályfalvi Katasztrófavédelmi Bizottság a következő döntéseket hozta, a COVID-19 koronavírus terjedésének meggátolása céljából.

Felhívás - A koronavírus által érintett területekről érkezők figyelmébe

2020. Március 16.

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében hozott rendkívüli rendelkezésekről.

Felhívás, az adók és az illetékek online történő befizetésére!

2020. Március 13.

Az ügyintézés felfüggesztésének időszakára, Érmihályfalva adófizetői a következő bankszámlaszámra fizethetik be adóikat

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: