Ott vagyunk a statisztikában

2018. Január 5.

A legjobb góllövők, a legnagyobb arányú győzelem és a legtöbb begyűjtött sárga lap kategóriájában került be az Unirea a labdarúgó megyei szövetség őszi statisztikájába.

 

Miközben a téli szünetet töltik a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság résztvevői, a szövetség vezetői összesítették az őszi szezon statisztikai adatait. Ebből kitűnik, hogy a csapatok 120 mérkőzést játszottak le, ezeken 443 alkalommal örülhettek gólnak, ami 3,69-es találatarányt jelent. A legjobb gólszerzők listáján mindjárt van érmihályfalvi játékos, az első három helyen öten osztoznak, a második és harmadik helyen holtversenyben: 1. Daniel Toma (Mácsapusztai Livada) - 14 gól; 2. Sergiu Pop (Élesdi Crişul) és Sergiu Ciocan (Szalontai Olimpia) - 12 gól; 3. Marius Matei (Vaskohsziklási CSO) és Lakatos János (Érmihályfalvi Unirea) - 9 gól
Csapatunk mondhatja a magáénak a legnagyobb arányú győzelmet is (bár mi emlékezünk rá, hogy a szekér aznap is elég nehezen indult be): a Vaskohi Biharea gárdáját a 9. fordulóban, hazai pályán 9 - 0-ra győztük le. 
Már kevésbé örömteli, hogy a legtöbb sárga lapot kapott csapatok között is az élen állunk, a Székelyhídi SK-hoz és a Szalontai Olimpiához hasonlóan 40-et sikerült összehozni... A piros lapok tekintetében a középmezőnyben vagyunk, ebben a fugyivásárhelyiek vezetnek.
Az Unirea kerete január 23-án találkozik először ebben az évben, majd megkezdik a felkészülést a tavaszi szezonra.
 (További részletes adatok ide kattintva.)

További cikkek

A buli folytatódik...

2018. Január 5.

Retro parti január 13-án.

Életkerék - 2017. December

2018. Január 5.

A december folyamán bejelentett újszülöttek, a házasságot kötött párok, és az eltávozottak névsora.

Karácsonyi ajándékok Németországból

2018. Január 5.

A németországi Alb-Donau Rumanienhilfe e. V. Alapítvány képviselői adtak át karácsonyi ajándékokat az ünnep után pár nappal érmihályfalvi kisiskolásoknak, óvodásoknak. Pontosan 301 ajándékcsomag talált gazdára.

Javítás az emléktáblánál

2018. Január 4.

Az év első köztéri javítása a Petőfi-emléktábla előtt.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: