Pályán az öregfiúk

2019. Június 27.

Több mérkőzésen is túl vannak, illetve újabbra készülnek.

 

Az érmihályfalvi Unirea Old Boys csapata mozgalmas időszakot él, hiszen több mérkőzésen is túl vannak, illetve újabbra készülnek. E hónap közepén vettek részt a székelyhídi városnapok sportprogramjai keretében megtartott öregfiúk focitornán, ahol a helyeik mellett a hajdúnánási gárdával is megmérkőztek. Egy héttel később, június 22-én ők voltak a házigazdák, amikor a Praszler stadionban fogadták az Old Boys Oradea nevű csapatot. A mérkőzés első félidejét a nagyváradiak nyerték, a másodikat a hazaiak, a "harmadik félidő" ellenben, valamennyiük megelégedésére, döntetlennel végződött. Utóbbi meccs visszavágójára július 6-án, szombaton délelőtt kerül sor (egyelőre nem tudni, melyik pályán), tudtuk meg Pap Lászlótól, az Unirea Old Boys menedzserétől, aki azt is hozzátette: hallottak a megyei szövetség azon tervéről, hogy öregfiúk csapatok számára indítanak bajnokságot. Ha ez megvalósul, nagy eséllyel ők is beneveznek rá.

  (Bihari Napló)További cikkek

(meteoromania.ro)

Bedurvul az időjárás csütörtök délután

2019. Június 27.

Viharokra, felhőszakadásokra és jégverésre figyelmeztető, narancssárga előrejelzést bocsátott ki csütörtökön az Országos Meteorológiai Szolgálat 25 megyére. A másodfokú riasztás csütörtökön 13 órától péntek éjszaka 1 óráig tart, és egész Erdélyre kiterjed.

(Illusztráció)

Irtani kell a parlagfüvet

2019. Június 27.

A Bihar Megyei Környezetvédelmi Ügynökség értesítése szerint mindenki köteles az általa birtokolt vagy adminisztrált területet karban tartani úgy, hogy azon ne szaporodhasson el a parlagfű.

Csomádon is helytálltak, a 3. legeredményesebb csapat lettek (fent), a Lipcsében küzdött és első helyet szerzett csapattagok (lent)

Magyar- és németországi Aladin-sikerek

2019. Június 26.

Egy németországi versenyen a legeredményesebb, egy magyarországin a 3. legeredményesebb klub lett a hét végén az érmihályfalvi Aladin Hero Team.

(Illusztráció)

Utazás külföldre gyerekekkel

2019. Június 26.

A határrendészet felhívja a figyelmet a szabályokra, azok betartásának fontosságára.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: