RMDSZ-csapatok összecsapása

2012. Július 11.

A II. Érmihályfalvi Ifjúsági Napok keretében péntek délután 18 órától kerül sor a Praszler stadionban a helyi és a megyei RMDSZ csapatainak focimérkőzésére.

 

A II. Érmihályfalvi Ifjúsági Napok keretében péntek délután 18 órától kerül sor a Praszler stadionban a helyi és a megyei RMDSZ csapatainak focimérkőzésére. A vendégek keretében várhatóan ott lesz Cseke Attila szenátor, Derzsi Ákos képviselő, Szabó Ödön ügyvezető elnök, Kiss Sándor Elek, Botházy Nándor, Szabó József ügyvezető alelnökök, Porsztner Béla AIO-igazgató, Mados Attila diószegi polgármester, Finta József és Gál József vállalkozók, Borsi Lóránd ügyvivő és Csüdöm István titkár is. A szervezők minden érdeklődőt várnak a pálya szélére, lehet biztatni a csapatokat. További cikkek

Ideiglenes igazgatót választottak

2012. Július 11.

Első rendes havi gyűlését tartotta Érmihályfalva új Helyi Tanács szerda délelőtt, melyen mintegy másfél tucat ügyet vitattak meg. Ezek egyike volt az Egészségügyi-Szociális Központ ideiglenes igazgatójának kinevezése.

Piacbővítés. Piaci árak

2012. Július 12.

A Helyi Tanács elvi beleegyezését adta ahhoz, hogy új asztalsorral bővüljön az élelmiszerpiac. Csütörtök - piaci nap - lévén, néhány termény árát is lejegyeztük.

 Nyakó József polgármester

Vállalkozók érdeklődnek a Polgármesteri Hivataban

2012. Július 11.

Alig lépett hivatalba Érmihályfalva új önkormányzata, máris hírek kaptak szárnyra arról, hogy vállalkozások érdeklődnek a város iránt, munkahelyeket teremtenének. Nyakó József polgármestert kérdeztük a helyzetről.

(Fotó: szon.hu)

Vezetési tanácsok kánikula idejére

2012. Július 10.

A Megyei Közlekedésrendészet a gépkocsiba ülők figyelmébe ajánlja: kánikula idején lehetőség szerint kerüljék el, hogy 10 és 18 óra között közlekedjenek!

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: