Rohamkocsit kaptak tűzoltóink

2020. December 21.

A város rohamkocsit vásárolt a helyi hivatásos tűzoltóknak

 

Egy esztendővel ezelőtt fogalmazódott meg először a Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség vezetői részéről, hogy szükség volna az érmihályfalvi alegységet ellátni egy korszerűbb tűzoltó rohamkocsival a biztonságos és  gyors beavatkozások biztosítása érdekében.

Mivel az ország és a megye több településére is érkeztek már Angliából jó állapotban levő autók, amelyek már bizonyították is alkalmasságukat  különböző bevetéseken, ezért érdemesnek találtuk a kérés teljesítését.

Az egy hónappal ezelőtti találkozón már meg is egyeztünk a megyei tűzoltóság vezetőivel, hogy vásárolunk egy viszonylag korszerű gépet a mihályfalvi ,,lánglovagoknak’’, akik egyébként, példás helytállással teszik a dolgukat az elavult rohamkocsikkal is.

A vásárlás lebonyolításához egy civil egyesületre volt szükség, mivel közvetlen módon nem költhettünk pénzt, még egy ilyen fontos tevékenység biztosításának finanszírozására sem. Az összeg az elmaradt Nyíló Akác Napok tervezett költségeiből volt kifizetve.

A rohamkocsit tehát az Érmihályfalváért Egyesületen kereszül a város vásárolta meg és adta át a helyi szakavatott, hivatásos tűzoltóknak, hogy fokozottabban tudjanak vigyázni ránk és önmagukra is ennek a rendkívül veszélyes hivatásnak a gyakorlása során.További cikkek

Házszentelések 2021-ben COVID helyzetben

2020. December 24.

Az Érmihályfalvi Római Katolikus Plébánia közleménye

Házszentelési beosztás - december 27. - január 2.

2020. December 26.

A 2021-re vonatkozó házszentelés második szakaszának beosztása olvasható alább.

Karácsonyra készülődve

2020. December 17.

Idén először örvendezteti meg Érmihályfalva lakosságát a római katolikus templom udvarán felállított betlehemi jászol látványa.

Az APA CANAL NORD VEST felhívása

2020. December 14.

Tartálymosási és fertőtlenítési munkálatok 2020 december 17-én

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: