Szabadság Fesztivál 2018 - Koncertek csütörtöktől vasárnapig

2018. Augusztus 3.

Idén sokkal több nagyszínpadi előadás és koncert várja a részvevőket. A szervezők közleménye.

 

A Vidéki Ifjúsági Szövetség immár hatodik alkalommal rendezi meg augusztus 29 és szeptember 2 között Bihar megye legnagyobb, legszínesebb és legvizesebb ifjúsági fesztiválját, a Szabadság Fesztet, melynek helyszíne ezúttal is Margitta megyei jogú város strandja.

A rendezvény öt napja alatt mindenki számára biztosított az önfeledt szórakozás, hiszen idén hatalmas koncertekkel, színesebb szakmai előadásokkal és szabadidős programokkal várnak minden érdeklődőt. Mint már többször beszámoltak róla a szervezők, idén sokkal több nagyszínpadi előadás és koncert várja a részvevőket.

Bár továbbra sem árulják el a teljes programot a szervezők, nem szeretnék tovább húzni a nagyszínpadi programok tekintetében. Előző évekhez képest idén már csütörtök este hatalmas bulival várnak mindenkit. Az est fellépői Burai Krisztián, Rico és Miss Mood, Hooligans, Teddy Queen és Benix. Péntek este Ak26, Bagossy Brothers Company, Margaret Island, majd a partysátorban Sterbinszky és Dj Lia Kustánczi biztosítja a fesztiválozóknak a remek hangulatot. Szombaton Stan és Span koncert, majd 4S Street, Essemm, Leander Kills, Depresszió majd Bárány Attila és Pierre Maddox teszi felejthetetlenné az estét. Vasárnap a BSW koncert után pedig a Ganxsta Zolee és a Kartel, Irie Maffia és nem utolsó sorban Lotfi Begi lép fel.

A szervezők több meglepetéssel is készülnek még a rendezvény ideje alatt.

“A bérletek értékesítése mellett, péntektől immár a napijgyek is elérhetőek lesznek mindazok számára akik biztosan ott szeretnének lenni a Szabadság Fesztiválon. Egyenlőre csak online kezdünk neki a napijegyek értékesítésének, amely a biletmaster.ro oldalon lesz elérhető” - hangsúlyozta Demian Zsolt főszervező.

A szervezők felhívják mindenki figyelmét, hogy a rendezvény előtt mindenki pontosan és figyelmesen olvassa el a belső szabályzatot, melyek természetesen a helyszínen is ki lesznek függesztve. “Nem szeretnénk kellemetlenséget a bejáratnál. Idén több pontban is megváltozott a szabályzat, a legnagyobb szigorítások az alkohol beviltelre vonatkoznak.” – nyilatkozta Boda Gergely. A szabályzat elérhető a Vidéki Ifjúsági Szövetség hivatalos weboldalán (www.vidifisz.org).

Bérletek továbbra is az alábbi településeken és személyeknél vásárolhatóak meg:

- Nagyvárad: Moszkva Kávézó, Boldizsár Ágota (0755/149-910), Murin Evelin (0770/101-785), Marján Ádám (0774/427-524);

- Margitta: Gery's Burger Bar, Takács Könyvesbolt; 

- Szalonta: Hajdu Viola (0758/939/885);

- Székelyhíd: Sajó Ferenc (0756/342-631);

- Érmihályfalva: Boda Brigitta (0753/918959);

- Kiskereki: Preznyák László (0735/133-397);

- Micske: Budai Tamás (0747/585628);

- Monospetri: Madalaine Cafe;

- Szentjobb: Kiss Pisti Bár;

- Paptamási: Oasis Diszkont;

- Diószeg - Nagykágya: Muţa József Arnold (0755/294-982);

- Szalacs: Csütörtöki Tamara (0763/294351).

A rendezvény kiemelt támogatói: a Bihar Megyei Tanács, Bihar Megye Turisztikai Desztináció Menedzsment Ügynökség, Margitta megyei jogú város önkormányzata, Bihar megyei Pályázatíró és Kezelő Igazgatósága, Communitas Alapítvány.További cikkek

Változtatott a kábelszolgáltató

2018. Augusztus 4.

A szerződés lejártával indokol.

(Illusztráció: meteoplus)

Forró hétvége

2018. Augusztus 4.

Az idei nyár első kánikulai hétvégéje következik. A meteorológusok szerint a hőmérséklet vasárnap elérheti a 35 fokot. Kevés csapadékra van kilátás.

Szabadnapok az állami alkalmazottaknak

2018. Augusztus 3.

Augusztus 16-a és 17-e is szabadnap lesz, így a már állami munkaszüneti napnak számító augusztus 15-ével – amely idén szerdai napra esik – és a rá következő hétvégével együtt ötnapos minivakációt kapnak a közszféra alkalmazottai.

Bírságok: Két nap helyett két hét

2018. Augusztus 3.

Augusztus 24-én lép életbe az a törvény, mely lényeges változásokat hoz a bírságok kifizetésével kapcsolatban.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
Hosted by: