Szalagtűző a testvériskolában

2018. November 27.

A főgimnázium képviselői idén is részt vettek a debreceni testvériskola szalagtűző ünnepségén.

Iskolánk képviselői Borbély Zoltán igazgatóval

Iskolánk képviselői Borbély Zoltán igazgatóval

Mint minden évben, idén is részt vettek az Érmihályfalvi 1. Számú Mezőgazdasági Főgimnázium tanárai a Debreceni SZC Baross Gábor Középiskola és Kollégium ünnepi szalagtűzőjén, amelyre november 24.-én került sor.

A két iskola közötti testvérkapcsolat már évek óta lehetőséget ad arra, hogy minden esztendőben együtt ünnepeljünk, legyen az szalagtűző vagy ballagás, mindkét iskola kölcsönösen részt vesz ezeken az eseményeken. Az idei szalagtűzőn iskolánk képviseletében Zeffer Tímea Erzsébet igazgatónő, Boda Brigitta, Mezei Emőke és Nagy Evelyn tanárnők vettek részt. Az ünnepi műsor idén is a Himnusszal kezdődött, majd Borbély Zoltán igazgató ünnepi köszöntője hangzott el, amit a szalagok feltűzése követett. Elsőként az igazgató feltűzte a szalagokat az osztályfőnököknek, a kiemelkedő eredményeket elért diákoknak és iskolánk képviselőinek, majd minden végzős diák is megkapta a szalagot osztályfőnökétől. A szalagtűzést követően a debreceni mazsorettcsoport előadásában tekinthettünk meg egy szenzációs produkciót, majd a 12. A és B osztályok mutathatták be produkcióikat.

A hagyományokhoz híven az ünnepséget a megható gyertyafényes felvonulás és a Szózat zárta.

                      Mezei Emőke  


További cikkek

Az aszalt szilvás tekercs lett a legjobb különlegesség

2018. November 27.

Az érmihályfalvi csapat a helyi jellegzetesség kategóriájának első díját kapta meg az elmúlt hét végén ötödik alkalommal megrendezett D’ale Porcului elnevezésű disznótoros fesztiválon, ahol rekordot is döntöttek: 208,2 méteres hurkát töltöttek.

Kórustalálkozón volt a két római katolikus énekkar

2018. November 28.

Az egyházzenei élet fellendítése céljából szervezte meg a Római Katolikus Püspökség idén is az Egyházmegyei Kórustalálkozót az elmúlt szombaton. A 13 énekkar között 2 érmihályfalvi is volt.

Újra retro diszkó

2018. November 27.

Pénteken este retro diszkó a Gödörben, az ÉRMISZ szervezésében.

Kemény dió volt...

2018. November 26.

A félidőben még az ellenfél vezetett.

 
 
Fogyasztóvédelmi problémákat kérjük jelezzék a következő címen:
http://www.protectia-consumatorilor.ro
Minden jog fenntartva ©
Érmihályfalva város önkormányzata
2012 - 2015
Hosted by: